به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اعتماد، سوال از رییسجمهوری، اقدام تازهای نیست. کما اینکه در مجلس دهم که دستکم یک فراکسیون حدودا ۱۰۰ نفره اصلاحطلب داشت هم حسن روحانی به «بهارستان» رفت تا به سوالات نمایندگان پاسخ دهد و پیش از او برای اولینبار این تابو، اسفند ماه ۹۰ شکسته شد و احمدینژاد به سوالات نمایندگان عمدتا اصولگرای وقت پاسخ داد.
با این حال مخالفان سوال و استیضاح رییسجمهوری معتقدند این روزها که کمتر از یک سال تا پایان دولت دوازدهم زمان باقی است و دولت ازسویی با تحریمها و ازسویی دیگر با بحران شیوع کرونا درگیر است، بهتر است مجلس درگیری دیگری برای رییسجمهوری ایجاد نکند اما موسویلارگانی و دیگر امضاکنندگان طرح سوال از رییسجمهوری نظر دیگری دارند. کما اینکه دیروز هم موسویلارگانی به این موضوع اشاره کرد و البته از برنامه بعدی اصولگرایان مجلسنشین پرده برداشت.
قیمت ارز، کاهش ارزش پول ملی، وضعیت مسکن، برجام، مشکلات ناشی از کرونا و تورم محورهای مطرحشده در طرح سوال از رییسجمهوری است که اواسط تیر ماه از سوی هیاترییسه مجلس اعلام وصول شد. پیش از این برخی چهرههای تندروی پارلمان از عزل رییسجمهوری سخن گفته و حتی جواد نیکبین، نماینده کاشمر مشخصا تاکید کرده بود که نمایندگان میخواهند روحانی را چون بنیصدر عزل کنند. با این حال اغلب ناظران بر این اعتقادند که رهبری تمایل دارند دولتها تا پایان به کار خود ادامه دهند و از این جهت رییسجمهوری وقت نیز سر سلامت از عزل نمایندگان به سر خواهد برد؛ کما اینکه روحانی بارها اعلام کرده تا آخرین روز دولت بر مسند ریاستجمهوری میماند اما احتمالا در ماههای پایانی، تنشهای بسیاری را با مجلس تجربه خواهد کرد.