به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا محسن مهدی، سطح زیر کشت این محصول در چهارمحال و بختیاری را ۶۸۰ هکتار عنوان کرد و گفت: بهطور میانگین در هر هکتار از اراضی کشاورزی استان ۶۰ تن پیاز برداشت میشود.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بیشترین اراضی زیر کشت پیاز استان در شهرستانهای بروجن، کیار و شهرکرد واقع است و این محصول به استانهای همجوار از جمله خوزستان و اصفهان ارسال میشود.
وی اجرای آبیاری نوین در بیش از ۶۴هزار هکتار معادل ۵۵ درصد اراضی کشاورزی استان را مدیریت صحیح و پیشتاز این استان در سطح کشور در صرفه جویی و استفاده صحیح از منابع ذکر کرد و افزود: راندمان تولید محصولات کشاورزی در استان در چند سال گذشته محسوس و مشهود است.