به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، شنبه ۱۱ مرداد وزارت اطلاعات از دستگیری یکی از سرکردگان گروهکهای تروریستی خبر داد. حجتالاسلام علوی وزیر اطلاعات در تشریح چگونگی دستگیری "جمشید شارمهد" سرکرده گروهک تروریستی انجمن پادشاهی ایران (تندر) گفت که وی مورد حمایت جدی دو سرویس اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها بعید میدانستند که وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بتواند از پوشش اطلاعاتیشان عبور کند و با یک عملیات پیچیده در داخل جمهوری اسلامی ایران او را در اختیار بگیرد.
- واکنش رئیس سازمان اطلاعات سپاه به دستگیری جمشید شارمهد؛ سرکرده گروهک تندر
- ویدئو | جمشید شارمهد چگونه در دام ماموران وزارت اطلاعات افتاد؟
- جمشید شارمهد در تاجیکستان دستگیر شد؟ | واکنش وزیر کشور تاجیکستان و وزارت اطلاعات
- همه چیز درباره جمشید شارمهد و انجمن تندر | تصاویر پایه گذار و برخی اعضای گروه تندر | انجمن پادشاهی ایران با سلطنت طلبها چه تفاوتی دارند؟
وزیر اطلاعات با بیان اینکه در بین جریانهای سلطنتطلب، جریان جمشید شارمهد تنها جریانی بود که بسیار خشن بوده و به دنبال این بود که با عملیات تروریستی خودش را اثبات کند، به ماجرای انفجار در حسینیه سیدالشهدای شیراز اشاره کرد و گفت: شارمهد و مجموعه اش حدوداً ۲۷ اقدام تروریستی داشته اند که با هوشمندی و اشراف سربازان گمنام امام زمان همه آنها خنثی شدند.
با انتشار خبر دستگیری جمشید شارمهد -که بعد از فرود فولادوند خود را رئیس گروهک تروریستی تندر معرفی میکرد- رسانههای فارسیزبان خارج کشور، بار دیگر به تریبونی برای تروریستها تبدیل شدند.
بیبیسی فارسی با دختر وی به گفتگو پرداخت و او نیز با مظلومنمایی درباره بیماری پدرش، طوری وانمود میکرد که گویا یک پیرمرد مهربان دستگیر شده و هرلحظه احتمال دارد در صورت نرسیدن داروهایش فوت کند! (این در حالی است که در همین مصاحبه میگوید پدرش در مدت اقامت در هند، سه ماه در هتل قرنطینه بوده و بیرون نرفته است!)
غزل شارمهد در ادامه ادعاهایش پدرش را تنها یک ژورنالیست معرفی میکند که پیام مردم ایران را میرسانده و با نوعی تجاهل از گروهک تروریستی تندر صحبت میکند و میگوید این گروه اصلاً رئیس نداشت. (شارمهد خود را همواره مسئول هماهنگی فعالیتهای انجمن پادشاهی معرفی میکرد.)
دختر وی در ادامه این مصاحبه میگوید پدرش حتی با مورچهها و عنکبوتها نیز دوست بود!
با شنیدن نام انجمن پادشاهی ایران (تندر)، ماجرای بمبگذاری این گروهک در ۲۴فروردین ۱۳۸۷ در شیراز به ذهن متبادر میشود که با کار گذاشتن یک بمب ۸ پوندی میان عزاداران حسینیه شهدا متعلق به کانون رهپویان وصال شیراز ۱۴ نفر را شهید و ۲۰۰ تن دیگر را مجروح کردند. البته دانش کمِ فعالیت مسلحانه این گروه موجب شد تا دیگر عملیاتهای تروریستی آنها از سوی مأموران امنیتی کشف و خنثی شود.
ساخت بمب در یکی از هتلهای تهران که براثر انفجار و آتشسوزی موقعیتشان لو میرود، عملیات تروریستی این گروهک در روز ۳۰خرداد ۱۳۸۸ در حرم حضرت امام خمینی که فرد بمبگذار موفق به واردکردن محمولهٔ انفجاری به حرم نشد و بمب را مقابل کفشداری حرم منفجر کرد، انفجار مقابل منزل امام جمعه نهاوند و دست داشتن در ترور شهید مسعود علیمحمدی از دانشمندان صنعت هستهای کشور نیز از دیگر فعالیتهای تروریستی انجمن تندر بود.
این استاندارد دوگانه شبکههای فارسیزبان خارج کشور در مقابل تروریستها تنها به بیبیسی فارسی محدود نمیشود. در هفتههای گذشته و همزمان با میتینگ مجازی گروهک تروریستی منافقین در آلبانی، شبکه ایران اینترنشنال اقدام به پخش مستقیم آن کرده بود.
از پاکسازی چهره تروریستها تا پوشش ویژه برای میتینگ منافقین
آنچه شبکه ایران اینترنشنال را به ارتباط با گروهک منافقین میکشاند، روابط پیدا و پنهان هردو با آل سعود است. بودجه شبکه ایران اینترنشنال به نوشته روزنامههای گاردین و والاستریتژورنال بهصورت غیرمستقیم از سوی حکومت عربستان سعودی تأمین میشود.
روزنامه گاردین به نقل از یک منبع نزدیک به «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی گزارش داده بود بودجه این شبکه نزدیک به ۲۵۰ میلیون دلار است که توسط دربار پادشاهی آل سعود تأمین میشود. گروهک منافقین نیز سال با دعوت از ۹۵ ترکی الفیصل رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان و از تأثیرگذارترین شاهزادگان سعودی در میتینگ سالانه خود، حمایت آشکار سعودیها از خودشان را رسمیت دادند.
ایران اینترنشنال سال ۹۷ نیز همزمان با حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در اهواز، با سخنگوی گروهک توریستی الاحوازیه که مورد حماست غربیها و آل سعود است، تریبون تروریستها بودن خود را ثابت کرده بود.
همکاری با گروهک منافقین تنها محدود به ایران اینترنشنال نیست. بیبیسی فارسی نیز مهرماه سال ۹۸، نشست خبری گروهک منافقین که ادعاهایی علیه ایران درباره حمله به تأسیسات نفتی عربستان مطرح کرده بودند را پوشش زنده داد. رسانه سلطنتی انگلستان نه تنها برای منافقین یا گروهک تندر از لطف تروریست استفاده نمی کند، بلکه آنها تلاش میکنند این عنوان را برای گروههای خشونتطلب منطقه نیز بکار نبرند. برای مثال از داعش با عنوان "دولت اسلامی عراق و شام" یا "یک گروه جهادی" یاد میکنند.
در حقیقت بخشی از جریان "تحریف واقعیات" که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی خود بمناسبت روز عید قربان اشاره کردند، به همین رویکرد رسانه های غربی در برابر تروریسم برمی گردد. مقام معظم رهبری رویکرد تحریف را "خط ثابت تبلیغاتی رسانه های غربی" در طول چهل و یک سال گذشته دانستند.
خاک و تریبون در اختیار تروریستها
نکته مهمتر این است که علاوه بر رسانههایی که در خارج کشور تریبون تروریسم هستند، کشورهای اروپایی و آمریکایی نیز کانون حضور تروریستهای مختلف شدهاند. جمشید شارمهد تابعیت آلمانی داشته و دائم به آمریکا در رفت و آمد بود بدون آنکه دولتهای اروپایی نسبت به فعالیتهای تروریستی وی حساس باشند. فرانسه سالها مهد فعالیتهای تروریستی مجاهدین خلق بود و هرساله میتینگ خود را در حومه پاریس برگزار میکنند.
محمدرضا کلاهی عامل انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در ۷ تیرماه سال ۶۰ که ۲۴ آذر ۹۴ توسط دو فرد ناشناس کشته شد، سالها با نام مستعار علی معتمد در هلند زندگی میکرد. کشورهایی که به هر بهانهای، سازمانها و تشکیلات جبهه مقاومت که خط مقدم مبارزه با تروریستها در غرب آسیا هستند را در لیست گروههای تروریستی قرار میدهند، خاک و رسانههایشان را در اختیار انواع گروهکهای ریز و درشتی قرار دادند که علیه مردم ایران به فعالیتهای مسلحانه مشغولاند.
در همین زمینه: