به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ورزش سه، ماجرا در اصفهان پس از دو تساوی پیاپی سپاهان مقابل سایپا و پارس جنوبی جم آغاز شد؛ جایی که هواداران این تیم که اندک شانس قهرمانیشان را از دست رفته میدیدند، شروع به تحرکاتی در فضای مجازی کردند و با شکست طلاییپوشان در تبریز مقابل تراکتور نارضایتیها شدت زیادی به خود گرفت.
کار به جایی رسید که حرف از تغییرات کادر فنی زده شد و بلافاصله سخنگوی باشگاه سپاهان با انتشار توئیتی به این واکنشها پاسخ داد و نوشت: «تجربه خوبی از تصمیمگیری با آدرنالین بالا نداریم.»
این توئیت در ادامه با ضمیمه شدن سورهای از قرآن و با ادبیاتی عامیانهتر خطاب به هواداران معترض سپاهان اینطور ادامه پیدا کرده بود: «دوستان بهتره یکبار برای همیشه با تصمیمات عجولانه و احساسی در باشگاهمون خداحافظی کنیم. باشگاه در شروع هر فصل استراتژیها، بودجههای مالی، حتی نقل و انتقالات بازیکنها را برای زمان بلند مدت برنامه ریزی میکنه.»
ادامه این توئیت به امکانات فراهم شده برای نتیجهگیری تیم اشاره داشت که البته کنایهای هم بود به کادر فنی و انتظاراتی که از آنها وجود دارد؛ چیزی که عظیمیان رئیس شرکت فولاد مبارکه نیز در بازدیدی که از تمرین داشت، به آن پرداخت: «بهترین شرایطی که برای نتیجه گرفتن لازم بود، در تمام زمینهها مهیا شده. در شرایط مرگ یا زندگی تصمیمات عقلانی لازمه. تجربه خوبی از تصمیم گیری با آدرنالین بالا نداریم.»
احتمالا اشاره علی پزشک سخنگوی باشگاه سپاهان به انتخاب استیماچ در فصل پانزدهم لیگ برتر فوتبال ایران بازمیگردد، که استیماچ در نیم فصل دوم و در بازیهای پایانی جایگزین حسین فرکی شد ولی نتوانست نتایج خوبی بگیرد و اختلافات در تیم در آن مقطع افزایش پیدا کرد.
البته این توئیت و حضور عظیمیان در آخرین تمرین سپاهان پیش از دیدار برابر نفت آبادان که با پیروزی و سپس بستری شدن امیرقلعهنویی در بیمارستان به دلیل حمله عصبی ادامه پیدا کرد، تنها برای یک هفته جواب داد و باخت مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی دوباره اعتراضها را بالا برد.
سپاهان حالا در شرایطی به دیدار برابر رقیب سرسختش نساجی مازندران رسیده بود که نه کادر فنی و نه بازیکنان شرایط روحی و روانی مناسبی نداشتند. پس شوت میری از فاصلهای دور به قلب تیم زده شد و در ادامه هر چه بازیکنان سپاهان در جریان بازی برای رسیدن به گل تلاش کردند، بی نتیجه بود و ۴ بار لرزاندن تیرک دروازه در نیمه دوم نشان داد، شانس هم از امیرقلعهنویی که در دوران طولانی مربیگریاش هرگز این روزها را تجربه نکرده، در این روزهای بحرانی و پرتنش روی برگردانده است.
این شکست سرآغازی شد بر شروع دوباره اعتراضات هواداران سپاهان؛ آن هم در شرایطی که این تیم حضور در میان چهار تیم برتر لیگ را از دست داده و تنها دو دیدار دیگر پیش روی خود در لیگ می بیند و دو روز دیگر هم باید با استقلال دیداری سرنوشتساز و بسیار حیاتی را دوباره در ورزشگاه آزادی برگزار کند.
برخی هواداران معترض سپاهان اما بدون توجه به شرایط بحرانی تیم، روز جمعه مقابل باغ فردوس تجمع کردند و خواستار اخراج امیرقلعهنویی و انتخاب محرم نویدکیا شماره هشت محبوبشان به عنوان جایگزین او شدند.
این رفتار البته با واکنشهای منفی زیادی هم در میان سپاهانیها مواجه شده و برخی چهرههای سرشناس نظیر سعید ساکت مجری برنامه های ورزشی شبکه اصفهان و برادر مدیرعامل سابق سپاهان نیز به آن ورود کردند و این رفتار را علیه روحیه تیم و خارج از چارچوب نقد سازنده دانستند و معتقدند حتی اگر کادر فنی مقصر هم باشد، باید در شرایط کنونی به طور کامل مورد حمایت قرار بگیرد.
احتمالا اگر باشگاه سپاهان بخواهد موضعی رسمی در خصوص اتفاقات روزهای اخیر داشته باشد، باید شاهد واکنشی مشابه آنچه علی پزشک سخنگوی باشگاه سپاهان پس از شکست مقابل تراکتور داشت باشیم ولی در سوی دیگر این ماجرا، عدهای از هواداران چند آتشه قرار دارند که این روزها حسابی در فضای مجازی مشغولند و به هر مسئلهای از تشکیل تونل قهرمانی ذوبآهن برای پرسپولیس تا انتخاب محرم نویدکیا به عنوان سرمربی تیم، نظر میدهند.
این گرداب طوفانی که هواداران، کادرفنی و مدیریت سپاهان در آن گرفتار شدهاند، به نظر نمیرسد در این روزها که بیش از هر چیزی سپاهان برای نتیجه گرفتن در سه بازی حساس و حیاتی پیش روی خود، به آرامش نیاز داشته باشد، کمکی به بهبود شرایط تیم کند و نیرویی محرکه باشد برای نتیجه گرفتن تیم!
حالا اما با این اوضاع فقط باید منتظر ماند و دید که تجربه دو دههای امیرقلعهنویی که همچنان پرافتخارترین مربی لیگ برتر است، چطور به کار تیمش میآید و این مربی آیا میتواند با شکست استقلال در ورزشگاه آزادی و رساندن سپاهان به مرحله نیمه نهایی جام حذفی، شاگردانش را برای دو مصاف حساس برابر شهرخودرو و پیکان و کسب سهمیه آسیایی مهیا کند یا اتفاقات دیگری در اصفهان در راه خواهد بود.