به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، سید جمیل احمدی افزود: شورای مهارت نوعی هماهنگی را در بین مراکز آموزشی شکل میدهد که میتوان بر اساس آن بانک مهارتی تشکیل و در زمینه اشتغال ورود کرده و در توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار تأثیرگذار باشد.
وی با ذکر اینکه خود مردم نیز به این مهم پی برده که فرزندانشان را به سمت یادگیری یک مهارت سوق دهند، گفت: کارآموزهای کنونی فارغالتحصیلان دانشگاهی هستند که برای یادگیری، آموزش مهارت میبینند.
افزایش مهارت نیازمند فرهنگسازی و زمان است، شرایط کرونایی بحث ترویج مهارتآموزی را بیشتر یادآوری میکند. تبدیل مهارتهای تئوری نیازمند آموزش فنی وحرفهای در راستای تبدیل دانش به مهارت است، در یک دهه اخیر سازمان فنیوحرفهای در استان توانسته جایگاه خود را یافته و با ارائه آموزشهای مناسب در بحث ارتقاء مهارت، موفق عمل کرده است.
استان کردستان جزو هشت استان برتر در راهاندازی مرکز کسب و کار و کارآفرینی است، این مرکز در شهر سنندج راهاندازی شده و فارغالتحصیلان دانشگاهی را در زمینه عملی، آموزش داده و با شکلدهی نگاه کارآفرینانه این افراد را در راستای راهاندازی کسب و کار یاری میکند.