به گزارش همشهری آنلاین به نقل از برنا، سیدمحمد حسینی، چهره سیاسی اصولگرا، درباره برنامههای اصولگرایان برای انتخابات ۱۴۰۰ گفت : به هر حال بحثهای مربوط به انتخابات ریاستجمهوری به تدریج در حال داغ شدن است و احزاب و تشکلها در این باره نیز در حال، جمعبندی گزینههای مختلف بوده و بحث میکنند که باید از چه کسی، حمایت کنند. همچنین با توجه به تحلیل وضعیت موجود و شرایطی که در حال حاضر در کشور حاکم است، مسئله مهم این است که چه فردی با چه ویژگیهایی و با چه تیمی وارد میدان شود تا بتواند، کشور را از شرایط دشوار اقتصادی رهایی ببخشد.
او افزود: در واقع این بحثهایی است که در تشکل ها و احزاب اصولگرا به صورت جداگانه بررسی میشود اما اینکه، ائتلافی شکل گرفته باشد، اینگونه نیست. به بیانی دیگر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هم که قبلا در انتخابات مجلس فعال بود هنوز جلسه شورای مرکزیاش تشکیل نشده البته دبیرخانه، نسبتا در حال فعالیت است و کمیته هایی دارد که جلسات مقدماتی را برگزار میکنند اما به نظر میرسد، خود کاندیداها فعال هستند. به عبارت دیگر برخی کاندیداها درباره افرادی که در ستادشان و بخشهای رسانهایشان، باید فعال باشند اینکه چه گفتمانی داشته باشند، چه برنامههایی را در حوزه های مختلف، مطرح کنند و مواضع شان چه چیزی باشد، در حال رایزنی هستند.
وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد ادامه داد: اینها نکاتی است که در حال مطرح شدن است اما تا حدودی زمان میبرد تا آرایش دقیق نیروهای جریان اصولگرایی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ و اینکه چه کسانی میخواهند کاندیدا شوند، مشخص شود. در حال حاضر یکی از بحثهای مهم این است که آیا روسای دو قوه قضاییه و مجریه یعنی قالیباف و رئیسی، قصد ورود به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را دارند یا خیر؟ به هر حال این مسئله میتواند تعیینکننده باشد چراکه این دو نفر، دارای تریبون هستند و به صورت منظم بحثهایی را در جامعه مطرح میکنند، از این رو اگر کسی بخواهد وارد گود رقابت شود، ممکن است تا حدودی بحثهای انتخاباتی متفاوت شود.
او بیان کرد: اگر این دو نفر مطرح نباشند باز شرایط به گونه دیگری رقم خواهد خورد و شاید تعداد کاندیداها افزایش پیدا کند، طبیعی است که باید تا حدودی به سمت جلو برویم تا شرایط مشخصتر شود؛ در نتیجه تشکل ها و احزاب نیروهای انقلاب باید دور هم جمع شوند تا درباره کاندیداهای انتخاباتی و چگونگی حضور در انتخابات ۱۴۰۰به تفاهم برسند.
حسینی درباره وجود برخی رقابتهای درون جریانی بین اصولگرایان که برخی آن را عامل شکست اصولگرایان در انتخابات ۱۴۰۰ و برخی آن را در نبود رقیب اصلاح طلب، عامل پیروزی میدانند، تصریح کرد: به هر حال تحولات مختلفی پیش روی کشور است و عوامل متعددی در تصمیمگیری مردم دخیل است. در واقع عملکرد مجلس مهم است اینکه از حالا شرایط کشور به چه صورت است، نمیتوان تحلیل قطعی ارائه داد اما برای اینکه مشخص شود چه کسی پایگاه مردمی بیشتری دارد، طبیعی است که چند نفری وارد این رقابت شوند.
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در پایان جمع بندی کرد: بنابراین هر چه زمان بگذرد بحثهای انتخاباتی روشنتر خواهد شد، همچنین میتوان نظرسنجیهای مردمی درباره کاندیداها انجام داد تا مشخص شود، کدام یک پایگاه بهتری دارند. در نهایت اگر وفاقی انجام شود و گزینه واحدی باشد، قطعا میتواند نتیجه بهتری را رقم بزند اما در حال حاضر شاید زود است در این باره قضاوت و ارزیابی دقیقی داشته باشیم.