به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایسنا، دکتر مسعود مردانی عضو کمیته کشوری بیماری آنفلوآنزا ضمن تاکید بر آنکه تزریق واکسن تنها برای افراد در گروههای پرخطر از جمله کادر بهداشت و درمان، بیماران دارای نقص ایمنی، زنان باردار، کودکان و سالمندان اولویت دارد، درباره چرایی منع واکسیناسیون آنفلوآنزا برای مبتلایان به کرونا یا افراد مشکوک به کرونا گفت: از آنجایی که سیستم ایمنی فرد مبتلا به کرونا درگیر ویروس کوویدـ۱۹ است، بدن در حال ساختن آنتیبادی برای مقابله با کروناست از این رو تزریق واکسن آنفلوآنزا در زمانی که بدن درگیر کروناست سبب میشود پاسخ مطلوب به واکسن را شاهد نباشیم.
وی افزود: بهترین حالت برای مبتلایان کرونا این است که صبر کنند سه تا چهار هفته از زمان بهبودیشان بگذرد، سپس اقدام به تزریق واکسن آنفلوآنزا کنند که بدن پاسخ مطلوب بدهد.
این متخصص بیماریهای عفونی درباره مبتلایان بدون علامت کرونا توضیح داد: مبتلایان بدون علامت از آنجایی که احتمالا شناسایی نمیشوند واکسن آنفلوآنزا تزریق میکنند، اما شاید پاسخ مطلوب از واکسن را دریافت نکنند.
به گفته وی، تعداد بسیار کمی از کسانی که اقدام به تزریق واکسن آنفلوآنزا میکنند ممکن است در محل تزریق واکسن اندکی احساس درد پیدا کنند و به بیماری تبدار خفیفی مشابه آنفلوآنزا مبتلا شوند که اصلا موضوع حاد نیست و با خوردن استامینوفن ساده بهبود خواهند یافت.
مردانی درباره بیماری کرونا نیز با تاکید بر اینکه شدت بیماری کرونا در کشور بسیار افزایش یافته است، گفت: این در حالی است که پیشبینی میکنیم اوضاع در روزهای آتی سختتر و بدتر هم شود زیرا دو تعطیلی دیگر در پیش داریم که ممکن است مجددا عدهای به سفر بروند. این موضوع در کنار کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی و برخی تجمعات افراد سبب میشود به روزهای آینده خوشبین نباشیم.