به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اقتصادنیوز، برای بازار کشورمان، زامیاد نام جدیدی برای این خودرو برگزیده است؛ طبق تصاویر منتشر شده از کاتالوگهای زامیاد، قرار است این چینی با نام زامیاد تیوان (Tivan) در ایران فروخته شود. پس ماهم از این به بعد، آنرا تیوان مینامیم.
- مشخصات فنی زامیاد تیوان
شروع تستهای خیابانی تیوان از سال ۲۰۱۲ بود و نهایتا نسخه تولید نهاییاش در سال ۲۰۱۴ ولی بهعنوان مدل ۲۰۱۵ به بازار چین آمد.
تیوان در کنار پیشرانه ۱.۹ لیتری توربو دیزلیاش، تنها دو پیشرانه بنزینی دارد که هردوی آنها تحت لیسانس میتسوبیشی هستند. پیشرانه ضعیفتر، از نوع تنفس طبیعی بوده و با حجم ۲.۴ لیتر، توانایی تولید ۱۳۴ اسببخار به همراه ۲۰۰ نیوتنمتر را دارد.
اما پیشرانه قویتر نیز، که آن به کشورمان میآید، از نوع ۲.۰ لیتری توربوست. سیستم محرک تیوان بصورت استاندارد، تک دیفرانسیل است اما خوشبختانه زامیاد میخواهد هم نسخه تک دیفرانسیل (۲WD) و هم نسخه تمام چرخ محرک (AWD) آنرا در ایران مونتاژ کند.
- ارزانترینها و گرانترینهای بازار خودرو | رشد ۴۴ میلیونی بعضی از محصولات پرتیراژ | پراید ۱۱۱ از تیبا صندوقدار جلو زد
- رکوردهای جهشی در بازار خودرو | روند صعودی قیمت خودرو در بازار ادامه دارد
در بازار چین، زامیاد تیوان هم در نسخه ۵ نفره و هم در نسخه ۷ نفره قابل سفارش است و جالبتر اینکه چه مدل تکدیفرانسیل (۲WD) و چه مدل تمام چرخ محرکش (AWD)، هردو بهصورت استاندارد با جعبهدنده دستی تحویل مشتریانش میشود. پس از همین حالا میتوان حدس زد که نسخه مونتاژی زامیاد نیز هم در مدل دنده ای و در مدل اتوماتیک، فروخته میشود.
از همین موضوع میتوان فهمید که زامیاد تیوان، علی رغم چهره جذابش، رقیب پرآپشنی برای برندهایی همچون چری، جک و بیوایدی نیست و حتی اگر به لیست تجهیزات گرانترین تیپش نگاه کنید، چیزهایی مانند فرمان برقی، تهویه اتومات و سنسورهای جلو را نخواهید دید.
سایر ویژگیهای زامیاد تیوان عبارتند از:
سانروف برقی
فرمان هیدرولیک
چهار کیسه هوا
ترمزهای ABS با EBD
مهشکنهای جلو و عقب
چراغهای هالوژنی جلو
آینههای تاشو برقی با گرمکن
رینگ ۱۷ اینچی با تایرهای ۲۴۵/۷۰
صندلی ۴ حالته دستی سرنشین جلو
صندلی ۶ حالته دستی راننده (برقی سفارشی)
دیفرانسیل لغزش محدود در عقب (سفارشی دو دیف)
سیستم صوتی با ۸ اسپیکر
سیدی پلیر / بلوتوث
نمایشگر ۸ اینچی لمسی
دوربین عقب / نویگیشن