به گزارش همشهریسردار علی ذوالقدری با اشاره به بازداشت عوامل درگیری در پاساژ علاءالدین، درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: به دنبال دریافت پروندهای مبنی بر درگیری و نزاع دستهجمعی و تخریب شیشههای پاساژ علاءالدین، پیگیری موضوع در دستور کار مأموران پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ قرار گرفت.
رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ افزود: مأموران با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی و تعقیب و مراقبتهای شبانهروزی، محل اختفای متهمان را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی و در یک عملیات ضربتی روز گذشته آنها را دستگیر کردند.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: این پنج متهم به علت اختلافات شخصی در پاساژ علاءالدین اقدام به درگیری و نزاع دستهجمعی کرده بودند و چندین مغازه را در این پاساژ تخریب کردند، آنها دارای سوابق متعددی از جمله مشارکت در نزاع دستهجمعی منجر به ضرب و جرح، اخلال در نظم عمومی، حمل سلاح، زورگیری و حتی سرقت گوشیهای موبایل شهروندان هستند.
وی خاطرنشان کرد: براساس دستور قاضی پرونده و در راستای عبرتآموزی مخلان نظم و امنیت عمومی مقرر شد، در محل وقوع نزاع با حضور متهمان و در مقابل چشم شهروندان، صحنههایی از شرارت این افراد شرور بازسازی شود.
ذوالقدری بر جدیت و قاطعیت پلیس در برخورد با اراذل و اوباش و عاملان ناامنی خبر داد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک از طریق تلفن 110 موضوع را به پلیس اطلاع دهند تا در این رابطه اقدامات لازم صورت پذیرد.
روایت جانشین پلیس تهران
همچنین سردار حمید هداوند، جانشین پلیس تهران در خصوص اقدام اخیر پلیس در گرداندن اراذل و اوباش محدوده پاساژ علاءالدین و واکنش به این اظهارات به فارس گفت: پلیس در این طرح 5 نفر از اراذل و اوباشی که سابقه نزاع، درگیری و خشونت داشتند را شناسایی و دستگیر کرد. این افراد در جلوی پاساژ علاءالدین اقدام به درگیری و شکستن میز و صندلی کرده و با درگیری و نزاع موجب سلب آرامش مردم و کسبه شده بودند.
جانشین پلیس تهران تصریح کرد: دستگیرشدگان در قالب تیمهایی، از افرادی که تخصصی در خرید و فروش گوشی تلفن نداشتند کلاهبرداری میکردند؛ گوشیهای فیک و دست دوم را که ارزش چند صدهزار تومانی داشتند به چند میلیون تومان فروخته و باجخواهی و زورگیری میکردند.
وی گفت: پلیس با گزارشات جدیدی که در این باره به دستش رسید وارد عمل شد.
سردار هداوند با اشاره به فیلمی که از درگیری این افراد در فضای مجازی منتشر شده بود تصریح کرد: این گروه از اراذل و اوباش بعد از فروش وسایل فیک به افراد اگر با اعتراض آنها مواجه میشدند با چاقو به جانشان می افتادند.
این مقام ارشد پلیس تهران افزود: اراذل و اوباش دستگیر شده تعداد زیادی شاکی داشتند؛ شکاتی که مورد ضرب و جرح یا زورگیری و کلاهبرداری قرار گرفته بودند.
جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ تصریح کرد: این افراد موبایل قاپ نبودند، اراذل و اوباشی بودند که برای خود گروهی تشکیل داده و از مردم و شهرستانیها زورگیری میکردند که پلیس در اقدامی غافلگیرانه آنها را دستگیر کرده و برای عبرت سایر افراد آنها را در محل چرخاند تا همه بدانند هیمنه این افراد پوشالی است و هیچ قدرتی ندارند.
فیلمها: فارس