به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، علیرضا جزء قاسمی شامگاه یکشنبه افزود: شناسایی انشعاب های غیرمجاز آب آشامیدنی در سطح شهرها و روستاها به منظور پایداری و ساماندهی شبکه های توزیع آب آشامیدنی در استان زنجان انجام میشود و این روند همچنان ادامه دارد.
وی تاکید کرد: ساماندهی انشعاب های غیرمجاز آب آشامیدنی در استان بر اساس یک برنامه مدون و منسجم در دست انجام است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: از یکهزار انشعاب غیرمجاز شناسایی شده، ۳۷۲ انشعاب تبدیل به مجاز شده و پس از تعیین تکلیف به چرخه فروش آب این شرکت اضافه شد.
جزء قاسمی ادامه داد: در فرآیند پایش و شناسایی انشعابات غیرمجاز، صاحبان بقیه انشعاب های غیرمجاز نیز در حال انجام مراحل قانونی است. بیشترین تعداد انشعاب های غیرمجاز آب آشامیدنی در مراکز شهری در زنجان، ابهر و قیدار بود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: بیشترین انشعاب های غیرمجاز آب روستایی نیز در روستاهای شهرستان های زنجان، ابهر و طارم شناسایی شد.
جزء قاسمی متذکر شد: انشعاب های غیرمجاز مهم ترین علت هدر رفت آب آشامیدنی در استان زنجان به شمار می رود.
وی افزود: ایجاد عدم تعادل در شبکه توزیع آب، استفاده بی رویه از آب به دلیل عدم اندازه گیری، عدم پرداخت آب بهاء و تضییع حقوق عامه از جمله مشکلاتی است که انشعابات غیرمجاز به وجود آورده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: تلاش می کنیم تا حد امکان اقدامات قهری را در خصوص انشعاب های غیرمجاز آب به کار نگیریم.
جزء قاسمی تاکید کرد: افرادی که اقدام به نصب انشعاب های غیر مجاز آب آشامیدنی در سطح شهرها و روستاها کرده اند با مراجعه به امور مشترکان ادارات آبفای استان، تقاضای مجوز انشعاب قانونی کنند.
وی متذکر شد: در صورت عدم مراجعه مشترکان غیرمجاز در مهلت مقرر، علاوه بر جمع آوری انشعابات غیرمجاز و اخذ جریمه، اشخاص متخلف به مراجع قضایی نیز معرفی خواهند شد.
شرکت آب و فاضلاب استان زنجان ۴۰۲ هزار مشترک آب شهری و روستایی را تحت پوشش قرار داده است.