به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: استفاده از کنجد در نانواییها عامل سوءاستفاده و نارضایتی مردم شده است.
اسماعیل نادری تصریح کرد: در این کارگروه نظارت و ظرفیت سنجی نانوایان شهرستان اصفهان بررسی قرار گرفت، باید در حوزه نان سنتی و فانتزی براساس میزان مصرف، نیاز و ظرفیت آرد به نانوایان تعلق بگیرد.همچنین به نانوایان اعلام شده تا بر روی میز ترازو قرار دهند تا در صورت درخواست مشتری نان پخته شده وزن شود.
وی اضافه کرد: وزن استاندار پخت نان باید بر روی تابلویی در معرض دید مردم قرار بگیرد و نانها براساس وزن قیمت چانه و وزن قیمت نان پخت شده در محل نصب شده باشد.