به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری ساینسدیلی، این مطالعه که به همت محققان دانشگاههای گوته، کنت و هانوفر در آلمان انجام شده، نشان میدهد یک بازدارنده پروتئاز به نام آپروتنین (aprotinin) در مقابل ویروس SARS-CoV-۲ که عامل بروز کووید۱۹ است، واکنش نشان میدهد.
در ادامه این مطالعه آمده است: آپروتنین مانع از ورود SARS-CoV-۲ به سلولهای میزبان میشود و کمبود بازدارندههای پروتئاز را که در اثر عفونت به وجود میآیند، جبران میکند.
بازدارندههای پروتئاز (protease inhibitors) گروهی از داروهای ضد ویروسی هستند که به طور گسترده برای درمان عفونتهایی مانند هپاتیت و ایدز مورد استفاده قرار میگیرند.
سال هاست که داروی آپروتنین برای درمان آنفلوآنزا در روسیه تایید شده و مورد استفاده قرار میگیرد و اکنون گزینه مناسبی برای درمان ویروس جدید کرونا محسوب میشود.
این روش در درمان آنفلوآنزا بسیار موفقیتآمیز گزارش شده و امید است که در درمان کووید۱۹ نیز به همان اندازه قدرتمند باشد.
بر اساس آخرین آمارها تاکنون ۴۴ میلیون و ۳۴۶ هزار و ۸۶۶ نفر در جهان به بیماری کرونا مبتلا شدند که از این تعداد یک میلیون و ۱۷۳ هزار و ۶۶۳ نفر فوت شده و ۳۲ میلیون و ۴۹۸ هزار و ۴۴ نفر بهبود یافتهاند.
همچنین طبق اعلام امروز (شنبه دهم آبان ۹۹) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با فوت ۳۸۶ بیمار دیگر مبتلا به کرونا در ایران در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان کووید۱۹ در کشور به ۳۴ هزار و ۸۶۴ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.