درمانگاه جدید شهرداری تهران در جنوب غرب پایتخت واقع در خیابان قزوین، 24 آبان ماه افتتاح می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری شهر، حمید چوبینه، مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران با اعلام این خبر گفت: مرکز بهداشتی درمانی انتهای خیابان خوش و نزدیک بریانک در منطقه ۱۰ تهران از فضای مناسبی برخوردار نبود و از این رو نیاز به فضای جدیدی داشت. بر همین اساس، فضای مناسبی در خیابان قزوین توسط شهرداری منطقه آماده شده و انتقال درمانگاه فعلی از خیابان خوش به خیابان قزوین انجام خواهد شد.

او افزود: کارهای اولیه انتقال این درمانگاه که ظرفیت‌های بهتر و توسعه یافته‌تر و تجهیزات به‌روز در بخش‌های مختلف دندانپزشکی، فیزیوتراپی، آزمایشگاه و عینک‌سازی دارد انجام شده و بر اساس برنامه‌ریزی‌های اولیه، این درمانگاه در ۲۴ آبان ماه افتتاح می‌شود. علاوه بر این در یکی از اضلاع ساختمان درمانگاه، مجوز ایجاد مرکز جراحی محدود درمان ناباروری دریافت شده است که ساختمان این مرکز جراحی نیز در حال آماده‌سازی است تا «مرکز درمان ناباروری رویش شهر سالم» در این مجموعه در آینده افتتاح شود.

مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که چرا شهرداری تهران بر خلاف اکثر نهادها و ارگان‌ها، بیمارستانی ویژه این نهاد ندارد، توضیح داد: سیاست شهرداری تهران استفاده از همه ظرفیت‌ها و امکانات شهر است؛ اگر یک بیمارستان داشته باشیم فقط در یک نقطه می‌تواند سرویس درمانی ارائه کند ولی وقتی از تمام ظرفیت‌ها خرید خدمت می‌کنیم، از ده‌ها بیمارستان و مرکز درمانی بهره‌مند می‌شویم.

چوبینه اضافه کرد: ترجیح شهرداری این است که در سطح اول ارائه خدمت، کلینیک‌ها و مراکز درمانی در مناطق مختلف برای کارکنان خود و سایر شهروندان ایجاد کند. علاوه بر این باید این نکته را در نظر داشت که هزینه بیمارستان‌داری بسیار زیاد است بنابراین شهرداری به جای این کار و برای سطوح بالاتر برای کارکنان خود نیز از بیمارستان‌های خوب تهران خرید خدمت می‌کند.

او در ادامه درباره روند رسیدگی به مبتلایان کرونا در بین کارکنان شهرداری تهران، عنوان کرد: از همکارانی که علامت‌دار می‌شوند در اسرع وقت آزمایش گرفته شده و دستور جداسازی آنها صادر می‌شود. در بخش‌های مختلفی مانند اورژانس، پزشکان درمانگاه‌ها و تیم سلامت روان مراقبت‌های لازم از این افراد تا بهبودی کامل آنها انجام می‌شود.

چوبینه در پایان یادآور شد: به صورت کلی باید سیاست کلی شهر و کشور به گونه‌ای باشد که سبب شود زنجیره انتقال ویروس کرونا قطع شود چراکه آمارها به شدت در حال افزایش است و وقتی مردم بنا به شرایط شغلی و برنامه‌های مختلف در مواجهه با یکدیگر هستند این زنجیره قطع نمی‌شود و روز به روز درصد آمار فوتی‌ها و مبتلایان بیشتر می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین