به گزارش همشهریآنلاین، علیرضا رییسی در جلسه ۲۰ آبان ستاد مدیریت و مقابله با کرونای استان کرمانشاه با اشاره به اجرای چندین مرحله غربالگری کرونا در کشور، تشدید نظارت بر پروتکل های بهداشتی و انجام تست های فراوان و هوشمند را راهبرد اول و دوم مرحله چهارم از طرح عنوان کرد وافزود: در حال حاضر به سمت تولید کیت های داخلی آنتی ژن تست که تستهای سریع است رفتهایم که در مدت ۲۵ دقیقه نتیجه آزمایش تست کرونا مشخص می شود. این تست های سریع در اختیار تمام استان ها قرار گرفته و بصورت رایگان انجام خواهد شد.
این مسئول پیگیری قرنطینه افراد را راهبرد سوم این طرح عنوان کرد وافزود: افراد مثبت شناسایی شده باید ۱۴ روز قرنطینه بمانند و باید روند درمان آنها پیگیری شود.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا حمایت از افراد آسیب پذیر و سالمندان را راهبرد چهارم این مرحله از طرح عنوان کرد و افزود: ۹۰ درصد موارد مرگ و میر کرونا بطور معمول در افراد سالمندان و افراد با بیماری زمینه ای است و باید روی محافظت از این اقشار حساسیت ویژه داشته و قرنطینه معکوس را در خصوص آنها انجام دهیم و پیشگیری موثری در بحث ابتلا به کرونا در این قشر از جامعه داشته باشیم.
رییسی اعمال محدودیت های هوشمند بر اساس بروز و شیوع بیماری کرونا، تقویت درمان سرپایی و فعال کردن مراکز بهداشتی را از جمله راهبردهای دیگر این مرحله از طرح عنوان کرد.
وی با تاکید بر اینکه هیچ داروی تایید شده خاصی برای کرونا وجود ندارد گفت: در حال حاضر تنها درمان استراحت در بیمارستان و اکسیژن برای بیماران بدحال است و در خصوص اثر گذاری داروهایی مانند "رمدسیویر" هنوز بحث های ضد و نقیضی وجود دارد.
این مسئول افزود: در این طرح با مشارکت خانه ها و پایگاه های بهداشت، بسیج، هلال احمر، شوراهای شهر و روستا، سازمان های مردم نهاد و .... سه حیطه کاری مهم در دستور کار قرار دارد.