به گزارش همشهریآنلاین و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سید کمال هادیانفر افزود: با توجه به مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا، از اول آذر سال جاری، طرح محدودیتها تردد متناسب با وضعیت شهرها در کشور اجرا گردید و یکی از مشاغلی که در گروه دوم در شهرهای نارنجی و قرمز مشمول محدودیتها تعیین شده قرار گرفت مراکز شماره گذاری پلیس راهور بود.
وی افزود: روزانه به طور میانگین ۲۰ هزار از شهروندان در مراکز شماره گذاری خدمات دریافت میکنند، که ۶۰ درصد متقاضیان نقل و انتقال خودرو دارای وکالت از سوی فروشنده میباشند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا ادامه داد: با تعطیلی مراکز شماره گذاری تاریخ اعتبار بسیاری از وکالتنامههای صادره منقضی خواهد شد که این امر منجر به ازدحام مراجعان به مراکز شماره گذاری بعد از اتمام محدودیتها خواهد شد، برای آسودگی خاطر هموطنان تمهیدات و تدابیر لازم پیش بینی و به ستاد مقابله با کرونا پیشنهاد و مقرر شد اعتبار وکالتنامههای متقاضیان خرید و فروش وسایل نقلیه به تعداد روزهای تعطیل شده از سوی ستاد ملی کرونا تمدید شود.
جدیدترین خبرها و رویدادها را در اینستاگرام همشهریآنلاین بخوانید (کلیک کنید)
این مقام ارشد انتظامی گفت: صرفا وکالتنامههایی که اعتبار آنها از تاریخ اول آذر تا پایان آخرین روز تعطیلات کرونایی اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا منقضی شده باشد، مشمول تمدید اعتبار و دریافت خدمات در مراکز شماره گذاری خواهند بود.
وی در خصوص نوبت دهی اینترنتی، گفت: مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک سراسر کشور، خدمات را با نوبت دهی اینترنتی انجام میدهند و میبایست قبل از مراجعه، نوبت اینترنتی را گرفته باشند. ضمن اینکه در این ایام نقل و انتقال اینترنتی خودرو در شهر تهران فعال است. شهروندان عزیز میتواند از این امکان بهرهمند شوند و این خدمت رفته رفته به سراسر کشور تسری پیدا خواهد کرد.