به گزارش همشهریآنلاین، تا امتحانات ترم اول مدارس کمتر از یک ماه باقی مانده است. محسن حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش روز گذشته گفت که امتحانات حضوری برگزار خواهد شد چون باید میزان فراگیری دانشآموزان برای ما مشخص شود.
دومین نکتهای که محسن حاجیمیرزایی در صحبتهایش روی آن تأکید داشت، حضور کلاساولیها در مدرسه است.
او گفت: «به محض خارج شدن از این تعطیلی دوهفتهای به خانوادهها توصیه آموزش حضوری بهویژه برای کلاساولیها را داریم و اطمینانخاطر میدهم که خود ما بر رعایت پروتکلهای بهداشتی تأکید میکنیم.»
این اصرار وزیر آموزش و پرورش برای آموزش حضوری اتفاق تازهای نیست. او چندین بار دیگر گفته که آموزش حضوری برای وزارت آموزش و پرورش در اولویت است و میخواهد که دانشآموز و معلم را سر کلاس درس ببیند.
اما این بار حاجیمیرزایی در حالی تأکید شدید روی این موضوع دارد که آمار روزانه مربوط به ابتلای ویروس کرونا در ایران همچنان بالای ۱۳ هزار نفر و جانباختگان این بیماری حدود ۴۰۰ نفر در روز است و دولت مجبور شده برای مهار این بیماری، محدودیتهای شدید رفتوآمد را اعمال کند و فعالیت ادارات، مراکز تجاری و خدماتی را به حداقل ممکن برساند.
درباره این گفتههای وزیر آموزش و پرورش دو سؤال دیگر هم پیش میآید، اول اینکه مگر ستاد ملی مبارزه با کرونا مرجع تصمیمگیری برای موضوعاتی همچون نحوه فعالیت مدارس و دانشگاهها نیست،
پس چرا شخص وزیر در اینباره صحبت میکند و نظرش را بهعنوان تصمیم قطعی مطرح میکند؟ دوم اینکه چرا امتحانات دانشجویان که نسبت به دانشآموزان بهتر میتوانند پروتکلهای بهداشتی را اجرا کنند، غیرحضوری است. اما دانشآموزان برای امتحان باید به مدرسه بروند؟
نکته مهمتر اینکه یکبار دیگر وزیر آموزش و پرورش با اعلام زودهنگام خبر بازگشایی مدارس و لزوم حضور دانشآموزان در کلاس درس، جامعه را دچار التهاب و نگرانی کرد و بعد مجبور به عقبنشینی شد. بهتر نیست وزیر آموزش و پرورش بعد از تصمیمگیری در ستاد ملی کرونا خبر قطعی را اعلام کنند؟
منبع: همشهری ـ فهیمه طباطبایی
جدیدترین خبرها و رویدادها را در اینستاگرام همشهری آنلاین بخوانید (کلیک کنید)