به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اقتصادنیوز، کف حمایتی نقطه ای است که معامله گران با تصور این که بازار بیش از این افت نمی کند و به زودی صعودی می شود وارد موقعیت خرید می شوند وقتی این کف شکسته می شود یعنی معامله گران امید به تغییر روند بازار ندارند. به همین دلیل با شکست کف های حمایتی قیمت ها با ریزش بیشتر همراه می شود. زیرا برخی معامله گران از ترس زیان سنگین تر رو به فروش می آورند.
- دو عامل برای ریزش قیمت سکه
ماندن اونس طلا زیر مرز هزار و ۸۵۰ دلاری و رفتن دلار به سوی کانال ۲۳ هزار تومانی می توانند سکه را با قدرت به زیر ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان هدایت می کنند. امید سکه بازان در انتهای روز پنجم هفته به علامتی بود که از سوی حباب سکه ارسال شد. روز چهارشنبه حباب سکه بار دیگر وارد محدوده یک درصدی شد. برخی تحلیل گران باور دارند، زمانی که حباب سکه به زیر دو درصد می رود، خریدهای پله ای افزایش بیشتری پیدا می کنند و امیدوارند این متغیر حداقل در روز آخر این هفته به داد فلز گران بهای داخلی برسد.
- افت سکه در معاملات پشت خطی
سکه امامی در معاملات پشت خطی به زیر ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رفت. این مساله موجب شد که کمی انتظارات کاهشی در بازار شدت بیشتری بگیرند. در کنار این، دیروز حباب سکه ۷۰ هزار تومان دیگر کاهش یافت، امری که نشان از کاهش تقاضا در بازار می داد.
با این حال، بازیگران باتجربه بازار عنوان می کردند، زمانی که حباب به محدوده یک درصد می رسد، ریسک خرید سکه برای معامله گران بزرگ کاهش پیدا می کند و برخی از آن ها به آرامی شروع به خرید می کنند. در واقع حباب سکه در روز چهارشنبه دو سیگنال متناقض ارسال می کرد.
کاهش بیشتر ارزش ذاتی سکه با توجه به افت احتمالی دلار می تواند خریدهای معامله گران بزرگ را به حداقل برساند و توجه آن ها به علامت افزایشی حباب را کاهش دهد.