به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، تورج فرهادی در مراسم افتتاحیه ممیزی جایزه و تعالی آموزش و توسعه سرمایه انسانی شهرداری منطقه ۶ تهران، گفت: «دانایی موجب توانایی میشود و این دانایی با آموزش مستمر و درک درست از واقعیتهای روز به دست میآید؛ چه بسا اگر درک درستی از واقعیتها نداشته باشیم، به حقیقت هم نخواهیم رسید.»
او اجرای رویکردهای جدید مدیریت شهری مبنی بر هوشمندسازی، TOD محور شدن شهر و انسانمحوری شهر را نیازمند آموزش کارکنان شهرداری و شهروندان دانست و افزود: «برای حاصل شدن شرایط بهتر در حوزه مدیریت منابع انسانی، لازم است چارچوبهای آموزشیمان را به صورت هدفمند و مستمر بهروز کنیم و نیروهای انسانی شهرداری، کار در این مجموعه را بشناسند و به لحاظ کلان و خرد ضمن شناخت جایگاه خود، بدانند که چطور رفتار و عمل کنند.»
فرهادی با یادآوری اینکه منطقه ۶ تهران یکی از مناطق پایلوت شهر هوشمند است، گفت: «در حوزه شهرسازی به سمت هوشمندسازی و آرشیوها و فرآیندهای الکترونیکی حرکت میکنیم. در چشمانداز، تهران شهری هوشمند و روان دیده شده است و تحقق آن در گام اول نیازمند بهروز کردن و آموزش کارکنان شهرداری است. همچنین نگاه TOD محور باید در چارچوب موضوعات شهرسازی و حملونقل و ترافیک مدنظر نیروهای شهرداری قرار گیرد و همکاران درباره این حوزه آموزش ببینند.»
شهردار منطقه ۶ تهران با بیان اینکه اقتصاد شهر دیگر با فروختن تراکم ممکن نیست، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم شهر را از طریق فروش تراکم اداره کنیم، با مشکلات جدی روبرو میشویم و شهر به لحاظ سرانهها و ساختارها با چالش روبرو میشود. بنابراین لازم است اقتصاد شهر را باز تعریف کنیم و با استفاده از اقتصاد فرهنگ و سرمایهگذاری و جلب مشارکت عمومی و خارجی، رویکردمان را در مسائل شهر تغییر دهیم.»
آموزش شهروندان برای آشنایی با تفکیک پسماند
فرهادی با اشاره به اجرای طرح کاپ در تهران، گفت: یکی از جدیترین مشکلات در ایران مسائل زیست محیطی است که نیازمند بازنگری دوباره و نگاه جدیتری است. ما هر آنچه از منابع طبیعی و منابع انسانی داریم را در حال ضایع کردن هستیم و از بین میبریم و متأسفانه این رفتار ادامهدار است. در شهر، بحث بازیافت پسماند را داریم که در قالب طرح کاپ در حال اجراست و در این زمینه آموزشهایی به شهروندان و همکاران حوزه خدمات شهری ارائه میشود.
شهردار منطقه ۶ تهران با بیان اینکه مردم باید درباره چرایی و ضرورت تفکیک زبالههای تر و خشک در داخل منزل آموزش ببینند، گفت: روزانه از سه میلیون واحد مسکونی که در سطح شهر تهران قرار دارد اگر در هر کیسه زباله آنها نیم لیتر آب هم باشد بنابراین روزانه ۱.۵ میلیون لیتر شیرابه از تهران به آرادکوه منتقل میشود که این به محیط زیست ما آسیب میزند. این نیاز به درک درست و آموزش دارد تا شهروندان با طرح تفکیک پسماند همراه شوند.»