به گزارش همشهریآنلاین به نقل از برنا، مینو محرز عضو ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد روشهای درمان بیماران کرونایی که به پزشک مراجعه میکنند، گفت: در حال حاضر هیچ داروی اختصاصی برای درمان بیماری کرونا وجود ندارد و ما هم داروی خاصی نداریم اما تعدادی داروی ضد ویروس، ضد انعقاد و ضد التهاب وجود دارد که هرچقدر مریض زودتر مراجعه کنند تاثیر آنها بیشتر است.
او ضمن هشدار به مردم افزود: متاسفانه اکنون افراد در خانه به محض مشاهده علائم بیماری کرونا شروع به خوددرمانی میکنند و وقتی که حالشان بد میشود نزد پزشک میروند که در این شرایط تاثیر داروها به شدت کاهش پیدا میکند چون زود مراجعه کردن به پزشک در زودتر بهبود پیدا کردن فرد تاثیر بسزایی دارد.
محرز به کشندهتر بودن واریانت انگلیسی اشاره کرد و توضیح داد: واریانت انگلیسی که هم اکنون در کشور شیوع پیدا کرده خطرناک تر از نوع قبلی ویروس کروناست به همین دلیل از مردم میخواهیم شوخی نگیرند و وقت را تلف نکنند و در صورت مشاهده علائم بیماری، سریعا به پزشک مراجعه کنند تا با داروهای ضد ویروسی مراحل درمانشان شروع شود و پزشکان تشخیص دهند چه نوع درمانی بر آنها اعمال شود.
این عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: طبق نتایج مقالاتی که منتشرشده همانگونه که میزان کشندگی واریانت انگلیسی بیشتر است بیماریزایی و درگیری آن هم بیشتر است بنابراین مردم باید آن را جدی بگیرند و حتی یک دقیقه هم تلف نکنند چون اگر مریض به موقع مراجعه کند مراحل اولیه درمان یعنی داروهای ضد ویروسی، ضد انعقادی و ضد التهابی اثر میگذارد وگرنه در غیر این صورت دیگر تاثیری نخواهند داشت.
او با اشاره به علائم واریانت انگلیسی افزود: علائم واریانت انگلیسی مانند علائم قبلی کرونا مانند تب، سرفه و... است اما بسیار شدیدتر است و ظرف ۳ روز بیمار را از پا میاندازد.
محرز درمورد آخرین وضعیت واکسن برکت توضیح داد: واکسن برکت طبق ضوابط بینالملل کار میکند و خوشبختانه ۵۶ نفری که در مرحله اول مورد تست قرار گرفتند هیچ نوع عارضه خاصی نداشتند و ظرف چند روز آینده نتایج آن به سازمان غذا و دارو ابلاغ میشود که انتظار میرود با توجه به شرایط اضطراری که به دلیل شیوع واریانت انگلیسی در کشور ایجاد شده مجوز فاز دو و سه صادر شود تا مراحل زودتر گذرانده شده و واکسن زودتر در اختیار مردم قرار گیرد.