رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران نسبت به احتمال افزایش بار بیماری کرونا در تهران پس از تعطیلات نوروز هشدار داد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران امروز یکشنبه در نشستی که با حضور روسا، مدیران و مدیران پرستاری مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی بیمارستان‌های تابعه برگزار شد، با اشاره به این که همچنان بیم و هراس از شکل‌گیری پیک چهارم کووید ۱۹ وجود دارد، تاکید کرد: احتمال افزایش آمار کرونا در تهران پس از تعطیلات نوروز وجود دارد.

زالی با اشاره به  وضعیت آرام و کنترل کرونا در تهران افزود: با توجه به شرایط متفاوت تهران هیچ تضمینی برای پایداری شرایط کرونایی در پایتخت وجود ندارد و هر لحظه ممکن است وضعیت شیوع اپیدمی تغییر کند. بنابراین باید آمادگی لازم برای مقابله با بحران های احتمالی خصوصا با توجه به تعطیلات نوروزی وجود داشته باشد.

او با بیان این که احتمال اینکه که بار بیماری با تاخیر دوهفته ای و بعد از پایان تعطیلات نوروزی به تهران برسد وجود دارد، گفت: به نظر می رسد استان تهران و خصوصا مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به عنوان بالاترین خدمت دهنده به بیماران کرونایی در سطح کشور، پس از پایان تعطیلات نوروزی روزهای سختی را تجربه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ترددها و تراکم بالای جمعیت در واپسین روزهای سال گفت: پیش‌بینی می‌شود در ۱۰ روز اول تعطیلات بیماری افزایش یابد. چراکه به دلیل ماهیت ویروس کرونا و دوره نهفتگی این بیماری به نظر می رسد بیمارستان های تهران در هفته‌های اول سال جدید میزبان شمار بالاتری از مبتلایان باشند.

وی خواستار آمادگی کامل تیم بهداشت و درمان در مراکز درمانی تابعه دانشگاه در تعطیلات نوروز شد و افزود: باید برنامه ریزی ها به گونه ای انجام شود تا ارائه خدمات دچار نقصان و کاستی نشود.

 رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان این که سال آینده، سال سختی برای مراکز درمانی دانشگاه خواهد بود، گفت: در سال پیش رو و تعطیلات نوروزی که قطعا با بحران های کرونا همراه خواهد بود، فعالیت های بیمارستان ها و مراکز درمانی و بهداشتی مانند سال‌های گذشته بیشتر خواهد بود. چراکه بخش زیادی از ارائه خدمت روی دوش بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی تحمیل می‌افتد.

زالی وضعیت خدمت‌رسانی مراکز درمانی را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: در شرایط فعلی بیمارستان ها و مراکز درمانی علاوه بر ارائه خدمت به بیماران کرونایی، درمان و پذیرش سایر بیماران غیرکرونایی را در دستور کار دارند. این موضوع شرایط پیچیده و دوگانه ای را برای بیمارستان ها رقم می‌زند. بنابراین باید تلاش کنیم تا این بحران آسیب جدی به مراکز درمانی وارد نکند.