به گزارش همشهریآنلاین به نقل از فارس، سرهنگ علیمحمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا با بیان اینکه نرمافزار شاد را باید از منابع معتبر دانلود کرد، گفت: اخیرا شاهد ارسال پیامکهایی با عنوان «بهروزرسانی اپلیکیشن شاد» از سوی افراد سودجو برای دانشآموزان هستیم.
وی گفت: در این پیامها از دانشآموزان خواسته شده اپلیکیشن شاد خود را بهروز کنند چراکه در غیر این صورت اپلیکیشن شاد آنها غیرفعال میشود و دیگر خدماتی به آنها ارائه داده نخواهد شد.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به این موضوع که پیامهایی که از سوی مجرمان سایبری برای دانشآموزان ارسال میشوند هدفی جز سرقت اطلاعات تلفن همراه ندارند تصریح کرد: دانشآموزان و خانوادههای محترم به هیچ وجه به این پیامها توجه نکرده و به لینکهای ارائه شده در این پیامها مراجعه نکنند، چراکه احتمال آلودگی به بدافزارهای مخرب، جاسوسی و جعلی و سرقت تمامی اطلاعات گوشی اعم از پیامکها، مخاطبین، عکسها و... وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: افراد برای دانلود و بهروزرسانی اپلیکیشن شاد به فروشگاه نرمافزار معتبر داخلی یا وبسایت shad.medu.ir مراجعه کنند و به هیچ وجه به لینکهای ارسالی در شبکههای اجتماعی و سایتهای نامعتبر توجه نکنند.