به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محمود مرتضایی فرد مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: بیمه تکمیلی عمرو حوادث بازنشستگان خدمت جدیدی است که امسال به بازنشستگان ارائه می شود و دارای سه سطح مختلف است اظهار کرد: بر اساس انتخاب هرکدام از سطوح ماهانه مبلغ ۲۰، ۳۰ و یا ۵۰ هزار تومان از حقوق بازنشستگان کسر می شود.
وی افزود: این بیمه نامه خدمات مختلفی اعم از پرداخت خسارت حوادث و غرامت فوت به علت بیماری ها از جمله بیماری کرونا را پوشش می دهد و برای ثبت نام و دریافت خسارت، سقف سنی ندارد.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری درباره امکان ثبت نام افراد تحت تکفل نیز گفت: بعد از اتمام مهلت ثبت نام، فهرست نهایی را اول اردیبهشت ماه در اختیار بیمه ملت قرار می دهیم. پس از آن امکان اضافه کردن افراد تحت تکفل وجود دارد.
بنا بر این گزارش، بازنشستگانی که تمایل دارند از این پوشش جدید بیمهای برخوردار شوند، میتوانند با ورود به درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری به آدرس sabasrm.ir مراجعه و به بخش بیمه تکمیلی عمر و حادثه، ضمن اطلاع از سه سطح بیمه نامه، نسبت به انتخاب یکی از سطوح و ثبتنام در آن اقدام کنند.
افزایش سقف پرداخت فوت به هر علت، بالا بردن سقف پرداخت فوت بر اثر حادثه، پرداخت غرامت روزانه بستری و پرداخت خسارت به منازل مسکونی شامل ساختمان، تأسیسات و اثاثیه در صورت بروز حوادثی مانند آتشسوزی، زلزله و سیل از جمله مزیتهای این بیمه است و بر اساس توافق با بیمه ملت، امکان برخورداری بازنشستگان و وظیفهبگیران کشوری از بیمه عمر و حوادث با شرایط ویژه و در سه سطح فراهم شده است.
تمام بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری میتوانند تحت پوشش این طرح قرار بگیرند و تنها استثنا مربوط به افراد دارای سابقه بیماریهای خاص مانند سرطان، دیالیز، تالاسمی، MS، بیماریهای شدید اعصاب و روان، هپاتیت، هموفیلی، دیابت شیرین و ایدز است. چنانچه بیمه شدهای بر اثر یکی از این بیماریها فوت کند و پیش از قرار گرفتن تحت پوشش بیمه عمر مبتلا به چنین بیماریهایی بوده باشد، غرامت فوت پرداخت نمیشود.
اما در صورتی که فوت بر اثر سایر بیماریها (از جمله کووید ۱۹) یا حادثه باشد یا بعد از قرار گرفتن تحت پوشش بیمه عمر به یکی از بیماریهای یادشده مبتلا شود، شرکت بیمه متعهد به پرداخت غرامت فوت است.
مدت زمان این بیمهنامه یکساله و از یکم فروردین تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ است.