به گزارش همشهری آنلاین، طرح نسخهنویسی از ابتدای خردادماه سال ۹۹ به صورت داوطلبانه در تمامی مراکز درمانی طرف قرار داد با بیمه سلامت استان سیستان و بلوچستان به اجرا در آمد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبر نگار همشهری آنلاین اظهار کرد: اکنون بالای ۹۵ درصد پزشکان طرف قرارداد با بیمه سلامت در حال ارائه نسخه الکترونیکی به بیمه شدگان هستند.
محمد حسین اباذری گفت: ۷۰۰ هزار نفر در استان تحت بیمه تامین اجتماعی قرار دارند که همگی از خدمات درمانی این بیمه بهرهمند هستند.
وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح از همه توان این سازمان استفاده شده بیان کرد: بیمه تامین اجتماعی برای اجرای طرح نسخه نویسی رایگان، حمایتهای لازم را از کلیه مراکز درمانی خصوصی و دولتی انجام داده و اکنون ۹۵ درصد پزشکان استان و صددرصد بخشهایی مانند داروخانهها، آزمایشگاهها، مراکز سونوگرافی و کیلینکهای درمانی به این شبکه متصل هستند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سیستان و بلوچستان تشرح کرد:در حال حاضر فقط مراکز درمانی دولتی و مراکزی که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اداره میشوند با مشکلاتی در ارائه نسخهنویسی رایگان مواجه هستند که دلیل آن هم تکمیل نشدن زیر ساختهای لازم در این حوزه است.
اباذری اضافه کرد: این سازمان بودجه و اعتباری را برای اجرای این طرح و اتصال مراکز یاد شده با سامانه تعیین شده جهت نسخه نویسی الکترونیکی در نظر گرفت ارائه داد تا هرچه سریعتر کارها به انجام برسد و با سرعتی که کارها پیش می روند به نظر میرسد تا سه چهار ماه آینده این مشکل حل بشود.
جمعآوری دفترچههای بیمه سلامت
مدیر روابط عمومی بیمه سلامت استان سیستان بلوچستان هم از اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیکی در این استان خبرداد و گفت: طبق زمان بندیهای انجام شده در تابستان امسال کلیه دفترچههای بیمه سلامت جمعآوری و حذف و نسخه نویسی الکترونیکی جایگزین آن خواهد شد.
اکبر برخوردار توضیح داد:طرح نسخهنویسی از ابتدای خردادماه سال ۹۹ به صورت داوطلبانه در تمامی مراکز درمانی طرف قرار داد با بیمه سلامت استان سیستان و بلوچستان به اجرا در آمد و اکنون بالای ۹۵ درصد پزشکان طرف قرارداد با بیمه سلامت در حال ارائه نسخه الکترونیکی به بیمه شدگان هستند.
وی افزود: اکنون ۲ میلیون ۱۲ هزار نفر در استان در قالب پنج صندوق بیمه سلامت همگانی، روستاییان، کارکنان دولت، سایر اقشار و ایرانیان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که ارائه خدمات به غیر از گروه بیمه سلامت ایرانیان به صورت رایگان است.
مدیر روابط عمومی بیمه سلامت استان سیستان بلوچستان ادامه داد: از ابتدای اردیبهشتماه امسال دفترچههای بیمه سلامت که شامل ۷۰۰ هزار نفر جمعآوری شده و ارائه نسخه برای این گروه الکترونیکی است.
وی بیان کرد: برای گروه بیمه روستاییان که شامل یک میلیون و ۱۲ نفر هستند نیز این طرح از ابتدای خرداماه ۱۴۰۰ اجرا میشود. جمعاوری دفترچه بیمه سایر گروهها نیز از ابتدای تیرماه آغاز میشود و در تابستان امسال به پایان میرسد.