به گزارش همشهریآنلاین بر اساس اطلاعات رسیده از ستاد ملی کرونا، برگزاری امتحانات نهایی به شکل حضوری در تاریخ اعلامشده قبلی (یعنی ٢٧ اردیبهشت) به تصویب اعضای ستاد رسید.
مقرر شد ٣٠ درصد محتوای کتابهای درسی برای امتحانات پیش رو حذف و سوالات با توجه به شرایط سخت سال تحصیلی جاری طراحی شوند.
پیش تر علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا شروط برگزاری حضوری امتحانات پایه نهم و دوازدهم آموزش و پرورش را اعلام و تاکید کرد نتیجه نهایی تصمیمگیری درباره این موضوع، شنبه در ستاد ملی مقابله با کرونا مشخص خواهد شد.
وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت درباره برگزاری امتحانات حضوری اختلاف نظرهایی داشتند.
شرط وزارت بهداشت برای برگزاری حضوری امتحانات پایه نهم و دوازدهم | تصمیم نهایی شنبه اعلام میشود
استدلال آموزش و پرورش این بود که فرض کنید پایه دوازدهم که میخواهد امتحان دهد، مدارس در مناطق خودشان برگزار میکنند و نیاز به جابهجایی زیاد دانشآموز نیست و در منطقه خودش امتحان میدهند. در عین حال به گونهای برنامهریزی میکنند که آن روزی که در یک مدرسه امتحان برگزار میشود، فقط پایه دوازدهم آن مدرسه حضور دارد و نهایتا ۲۵ تا ۲۶ نفر هستند که گفتند حداقل ۱۰ کلاس داریم و در هر کلاس دو نفر مینشیند و پنجره هم باز است و تهویه مناسب هم باشد و با ماسک بشینند و زمان امتحان هم کمتر از دو ساعت است. ضمن اینکه از فضای باز هم در مدرسه میتوان استفاده کرد و از نظر خطر بیماری خیلی مشکلی نیست.
وزارت بهداشت هم اعلام کرده بود اگرچه با هرگونه تجمعی مخالفیم، اما به هر صورت از آنجایی که اصرار است امتحانات این دو پایه حضوری برگزار شود؛ اولا نباید تجمعی انجام شود، ثانیا در کلاس تعداد بسیار کمی از دانش آموزان باشند، سوم؛ تهویه کلاس مناسب باشد یا در فضای باز امتحان برگزار شود.