خبر مربوط به درخواست معاون اجتماعی ناجا از ساترا برای توقیف موقت سریال «می‌خواهم زنده بمانم» اندکی پس از انتشار از دسترس کاربران یک رسانه رسمی خارج شد.

به گزارش همشهری آنلاین، شیوه به تصویر کشیدن برخی رویدادهای مربوط به دهه ۶۰ در «می‌خواهم زنده بمانم» از همان ابتدا تردیدها را درباره سرنوشت این سریال تازه شهرام شاه‌حسینی افزایش داده بود. در واقع، کارشناسان و حتی تماشاگران عادی از خودشان می‌پرسیدند نمایش فساد گسترده و عمیق در کمیته انقلاب اسلامی و دیگر بخش‌های امنیتی نظام جمهوری اسلامی ایران در سال‌های پس از انقلاب چگونه مجوز پخش گرفته است.

با این حال، تصور می‌شد با پیش رفتن داستان و رو شدن دست مفسدان به شیوه تمام فیلم‌ها و سریال‌ها احتمالا «می‌خواهم زنده بمانم» هم از گزند ممیزی و توقیف جان سالم درمی‌برد و ساترا به همین دلیل اجازه پخش آن را صادر کرده است. این گمانه‌زنی تا صبح امروز قوی بود اما روی خروجی رفتن محتوای نامه معاون اجتماعی ناجا در خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران - ایرنا با موضوع درخواست توقیف موقت سریال از ساترا تردیدها را درباره سرنوشت آن بیشتر کرد.

البته اندکی پس از انتشار خبر، مدیران ایرنا خبر را با این توضیح که «با پوزش از مخاطبان محترم؛ این صفحه به دلیل ملاحظات حقوقی یا خطای حرفه‌ای در تنظیم و درج خبر، موقتاً از دسترس خارج شده و محتوای آن در حال بررسی مجدد است» از دسترس کاربران خارج کردند تا کلاف «می‌خواهم زنده بمانم» یک روز پیش از موعد انتشار قسمت تازه آن پیچیده‌تر از گذشته شود.

«می‌خواهم زنده بمانم» که همنام فیلمی قدیمی از مرحوم ایرج قادری است، داستانی از دهه ۶۰ ایران را روایت می‌کند؛ جایی که یک شخص پرنفوذ به لطف نزدیک بودن به افراد قدرتمند و داشتن دسترسی به تمام پرونده‌های کیفری و امنیتی می‌تواند در تعیین سرنوشت محکومان و قربانیان نفوذ کند و خودش از گزند حوادث در امان بماند. بر اساس آمارها، این پربیننده‌ترین سریال شبکه نمایش خانگی در ماه‌های اخیر است.

حامد بهداد، سحر دولتشاهی، پدرام شریفی، علی شادمان، مهران احمدی، آناهیتا درگاهی، بابک کریمی، افسانه چهره‌آزاد، عزت‌الله مهرآوران، آزاده صمدی و... بازیگران اصلی «می‌خواهم زنده بمانم» هستند و خود شاه‌حسینی هم به سنت سریال‌های اخیر یکی از نقش‌های فرعی را ایفا کرده است.

برچسب‌ها