به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، انسیه شاهحسینی نویسنده و کارگردان سینمای ایران با اشاره به مطالبات سینماگران از دولت سیزدهم، گفت: طی سالهای اخیر، هرگاه کسی از من این پرسش را میکرد، در پاسخ میگفتم که ما از دولتمردان هیچچیز نمیخواهیم؛ فقط کاری به کارمان نداشته باشند و ما را به حال خود رها کنند. اما اکنون شرایط بهکلی تغییر کرده است و ما به دولت آینده بسیار امیدواریم.
وی افزود: طی هشت سال اخیر میدانستیم که چه میخواهیم اما نمیتوانستیم به آن دست پیدا کنیم. پس از استقرار دولت آینده که به امید خدا دولتی انقلابی خواهد بود، مطالباتمان رنگ واقعیت به خود خواهد گرفت.
کارگردان «زیباتر از زندگی» تصریح کرد: اگر مسئولان دولت آینده از ما کمک بخواهند، با کمال میل به آنها کمک خواهیم کرد. امیدوارم مجال مناسبی برای گفتوگو فراهم شود و سینماگران انقلابی بتوانند آرمانهایشان را با دولتمردان بعدی درمیان بگذارند.
شاهحسینی یادآور شد: اکنون شرایط و مختصات سیاسی حاکم بر جهان دستخوش تغییر و تحولات مهمی شده است؛ پیروزیهای ملت فلسطین و انتخابات سوریه، تازهترین قرائنی است که ما را در جریان این تغییر و تحولات قرار میدهد. باید دست بجنبانیم تا بتوانیم واکنشهای هنری سریع و مقتضی به تغییر و تحولات پیرامونمان نشان دهیم.
وی عنوان کرد: چرا باید فرهنگ انقلاب و ارزشهای مرتبط به آن در سینما آنقدر مهجور باشد؟ یکی از جدیترین مطالبات ما از دولت آینده این است که به این مهجوریت پایان دهد. ما این آمادگی را داریم که دلسوزانه به دولتمردان آینده مشاوره دهیم و راهحلهایمان را با آنها درمیان بگذاریم.
این کارگردان سینمای ایران اضافه کرد: اکنون کوهی از کارها در ارتباط با شهدای مدافع حرم و بسیاری از مسائل استراتژیک دیگر بر زمینمانده است که باید پیگیری و محقق شود.
شاهحسینی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن انتقاد از فضای حاکم بر سینمای ایران طی سالهای اخیر گفت: بهشخصه بسیار امیدوارم که در دولت بعدی اتفاقات خوبی برای فیلمسازان متعهد ما که طی سالهای گذشته، جملگی در انزوا و اسارت مطلق بودند و بهسختی نفس میکشیدند، رخ دهد.
کارگردان «غروب شد بیا» در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم که مسئولین دولت بعد به حرف سینماگرانی که در راستای تحقق مطالبات استراتژیک مقام معظم رهبری از سینما حرفی برای گفتن دارند، گوش کنند، به آنها جامه عمل بپوشانند و سیم خاردارهای موجود در میدان فرهنگ و هنر را از میان بردارند. همچنین لازم است مدیران آتی عرصه فرهنگ و هنر کشور، آن دسته از آثاری که طی هشت سال اخیر امکان ساخت آنها در سینما فراهم نشد را پیگیری و از ساخت آنها حمایت کنند.