ادامه پرداخت بیمه بیکاری به شاغلان بیکار شده و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی آسیب‌دیده از کرونا به دنبال تصویب تمدید تسهیلات و حمایت‌های کرونایی از بنگاه‌ها و کسب و کارها در دستور کار ستاد هماهنگی اقتصادی دولت قرار گرفت.

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، در دویست و بیست و نهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، اتخاذ تصمیم‌های جدید برای حمایت از کسب  و کارهای آسیب‌دیده از کرونا در دستور کار قرار گرفت و با توجه به تصویب تمدید تسهیلات و حمایت‌های کرونایی از بنگاه‌ها و کسب و کارها، پیشنهاد ادامه حمایت از کسب و کارها در سال ۱۴۰۰ در محورهای مختلف مطرح شد.

این حمایت‌ها در سه بخش حمایت از شاغلان بیکار با تداوم پرداخت بیمه بیکاری، حمایت از خانوارها با پرداخت وام ودیعه اجاره مسکن و حمایت از بنگاه‌ها از طریق پرداخت تسهیلات ارزان و حمایت‌های مربوط به تامین اجتماعی، عوارض شهرداری و گاز و برق پیش‌بینی شده است.

پیش از این معاون اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تصمیم‌گیری در خصوص تداوم پرداخت‌ها در جلسه کارگروه فرعی ستاد مقابله با کرونا خبر داده و گفته بود در خصوص ایجاد فرصت‌های بیشتر در حوزه بازپرداخت تسهیلات و حمایت در حوزه‌های مالیاتی و بیمه‌ای تصمیمات جدیدی گرفته شده که پس از تصویب نهایی در ستاد ملی مقابله با کرونا ابلاغ و اعلام خواهد شد.

علی‌رغم آثار و خسارت‌های سنگین ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور آن هم در شرایط تحریم و جنگ تمام‌عیار اقتصادی و با وجود محدودیت‌های مالی و درآمدهای ارزی دولت تلاش کرده در حد بضاعت از صاحبان مشاغل و کسب و کارها، بنگاه‌های آسیب دیده و شاغلان بیکار شده از کرونا حمایت کند و این حمایت‌ها را در سال جاری ادامه خواهد داد.

بر اساس گزارش‌ها نزدیک به دو میلیون شغل در دوران کرونا دچار ریزش شدند که با پرداخت تسهیلات حمایتی حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار شغل مجددا به چرخه کار بازگشتند؛ همچنین ۷۳۰ هزار نفر به طور اختصاصی مشمول دریافت بیمه بیکاری شدند که ۲۵۰ هزار نفر از آنها همچنان در حال دریافت بیمه بیکاری هستند.

وزارت کار در مواجهه با کرونا و به منظور حفظ اشتغال و تداوم فعالیت کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا، در ۱۴ رسته اصلی و ۸۵۸ زیر رسته اعتباری اعتباری بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد تومان را در اختیار کسب و کارهای آسیب‌دیده قرار داده است.