به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در پایان جلسه ستاد مقابله با کرونای استان تهران در تشریح مصوبات این جلسه گفت: این جلسه به صورت وبینار و با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت برگزار شد که در آن بحث واکسیناسیون مطرح شد. ۷۶ مرکز در استان تهران برای انجام واکسیناسیون مجهز شدند و منتظریم واکسن ها به دست ما برسد تا برای گروه های سنی بالای ۷۰ سال اقدام کنیم.
وی با اشاره به وقفه ایجاد شده در واکسیناسیون گروههای سنی بالای ۷۰ سال گفت: بر اساس قول دکتر رئیسی به دو منظور یعنی واکسیناسیون نوبت دوم گروههای سنی بالای ۷۰ سال و کسانی که در این گروه سنی به هر دلیلی جا ماندهاند، واکسن اختصاص پیدا میکند تا بر اساس فراخوان این کار انجام شود و در مرحله بعد به سراغ گروه سنی ۶۵ تا ۷۰ سال برویم.
وی ادامه داد: موضوع دیگری که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت پرداخت مطالبات دانشگاههای علوم پزشکی، سازمانهای بیمهگر شامل بیمه سلامت و تامین اجتماعی بود. بیمارستانها هنگام پیک اکثر تختهای خود را به بیماران کرونایی اختصاص دادند، لذا درآمدشان در این ایام معطوف به همین بیماران شده و به شدت کاهش پیدا کرده و سازمانهای بیمهگر مکلف شدند در اولین فرصت مطالبات بیمارستانها را پرداخت کنند تا بیمارستانها با شرایط سخت مالی مواجه نشوند.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر لزوم پیگیری تداوم واکسیناسیون گفت: ممکن است با توجه به میزان واکسنی که اختصاص پیدا میکند برای همه گروهها واکسن وجود نداشته باشد. لذا گروههای سنی را به مقاطع کمتر یعنی ۶۶ تا ۶۸ سال و ۶۸ تا ۷۰ سال تقسیم کنیم تا به این ترتیب افراد در موعد مقرر واکسن دریافت کنند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص واکسیناسیون دانشآموزان نیز گفت: دو پیشنهاد به لحاظ علمی مطرح است. نخست اینکه افراد ۵۰ سال به بالا و افراد زیر ۱۷ سال واکسیناسیون شوند. در افراد بالای ۵۰ سال بیماریهای زمینهای وجود دارد و احتمال بروز بیماری و تشدید آن بیشتر است.
بندپی ابراز امیدواری کرد که سال تحصیلی را با نشاط و دایر شدن مدارس آغاز کنیم چراکه دانشآموزان در سنینی هستند که نیازمند حضور در مدارس و فعالیت هستند و قرار شد تیمی کارشناسی این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.
استاندار تهران در خصوص برگزاری انتخابات در روز جمعه گذشته نیز گفت: در انتخابات با حضور نیروهای هلال احمر و کارشناسان دانشگاههای علوم پزشکی در محل صندوقهای اخذ رای رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی را داشتیم. اما در حال حاضر در هفته چهارم خرداد افزایش ۸ درصدی بستری در بخش عادی را شاهد هستیم و این به این معناست که کمترین غفلت شرایطی را فراهم میکند که به دوره قبلی بازگردیم.
وی در خصوص قطعی برق در بیمارستانها نیز گفت: از شرکتهای خدماترسان برق، آب و گاز ضمانت گرفتیم که خدمات بیمارستانها به هیچ عنوان قطع نشود. بیتردید اثربخشترین نیاز بیماران کرونایی، نیاز به اکسیژن است، لذا تمهیدات لازم اتخاذ شده و جای نگرانی وجود ندارد.