استاندار تهران گفت: رستوران‌ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند بنابراین باید در فعالیت این اصناف نظارت شود.

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران گفت: تمام اصناف و ادارات موظف هستند به دستور ستاد مقابله با کرونا توجه کرده و پروتکل‌ها و ظرفیت حداکثر ۵۰درصدی را رعایت کنند.

وی افزود: رستوران‌ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین در فعالیت این اصناف باید  نظارت شود و همه موارد باید رعایت شود.

بندپی در ادامه گفت: هر کلاس و هر جمع بیشتر از ۱۵ نفری تعطیل است؛ و هر اظهارنظری در مورد این قضیه که مدیریت کرونا ضعیف است کاملا غیرمنطقی است، چون آمار و ارقام چیز دیگری نشان می‌دهد.