به گزارش همشهری آنلاین _ در ابتدا بازدید از پایانه اتوبوسرانی و تاکسیرانی جوانمرد، مزار شهدای گمنام محله آبان، مزرعه خیار و بازدید از کوه و آستان مقدس بیبی شهربانو در دستور کار قرار گرفت.
سپس مدعوین در آیین رونمایی از تمبر و مراسم نامگذاری خیابانی به نام دکتر حسین کریمان، شرکت کردند.
حسن خلیلآبادی، عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش، در آئین نامگذاری خیابانی به نام دکتر "حسین کریمان"، نویسنده، ادیب لغتشناس، مورخ و جغرافیدان ایرانی، گفت: در این دوره از شورا توانستیم با یکی از مصوبات حق کمی را ادا کنیم و یاد انسانهایی همچون دکتر حسین کریمان که جزو نوادر هستند و اثرات ماندگاری را در دوران حیات خود به جا گذاشتند را زنده نگاه داریم.
وی افزود: به عنوان یکی از اهالی ری، ارادت خود نسبت به این استاد بزرگوار را اعلام کردم و ای کاش میتوانستم بیشتر از حضور ایشان بهرهمند شوم.
این عضو شورا با بیان اینکه اولویت ما در دوره پنجم ساخت پل، تونل و فعالیتهای عمرانی نبود و اغلب فعالیتها انسانمحور بود، گفت: با این حال در دوران تحریمها به کمک شهردار منطقه ۲۰ حدود شش کیلومتر مترو در ری احداث کردیم و آب را به چشمهعلی بازگرداندیم.
خلیلآبادی تصریح کرد: دستگاه حفاری مترو از درب شرقی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) عبور کرده و به سمت ایستگاه خط یک در حال حرکت است، در دوره بعد مترو خط شش هم در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و هم در ایستگاه خط یک به یکدیگر ملحق شده و ری دارای رینگ مترو خواهد شد.
وی ادامه داد: هدف من از حضور در شورا ارتقاء شهرری بود، در این چندسال کوشیدم ری در نگاه مدیریت شهری ارتقاء پیدا کند و همکارانم در این مسیر همراهم بودند.
خلیلآبادی با اشاره به پروژههای انجام شده در شورای پنجم گفت: پروژه رینگ چشمه علی، تبدیل کارخانه سیمان تهران به موزه، بهرهبرداری از ایوان ری و خروج بناهای اطراف حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از طرح، نمونههایی از پروژههایی است که به کمک پنجمین دوره از مدیریت شهری در ری محقق شد.
عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش با تاکید بر اینکه ری باید مقصد گردشگری باشد، خاطرنشان کرد: ری به عنوان هجدهمین شهر جهان از اغلب شهرها امکانات بیشتری برای جذب گردشگر دارد و گشت و گذار در ری نیازمند زمانی بالغ بر یک هفته است.
وی افزود: امروز مورخان دیگر کشورها آرزو دارند شهرری را از نزدیک ببینند، اما مدیریت شهری و حوزه گردشگری ایران به این گنجینههای ارزشمند بی توجه است.
خلیلآبادی اظهار کرد: امروز پس از قریب به ۲۰ سال خیابانی به نام استاد کریمان نهادینه میشود، این در حالی است که در ایران نسبت به چهرههای ملی بی تفاوت هستند و اعلام کردند شرایطی برای نامگذاری خیابانی به نام دکتر مصدق وجود ندارد. اما آیا کسی هست به اندازه دکتر کریمان به ری و به اندازه دکتر مصدق به ایران خدمت کرده باشد؟ چرا باید چنین تاخیری در نامگذاری معابری به نام بزرگان وجود داشته باشد؟
وی با تاکید براینکه در شورا به عملکرد خود مبنی بر نامگذاری معابر افتخار میکنیم، گفت: افراد بدانند طعنههایی مبنی بر بازی اسم و فامیل در شورای شهر، جزو افتخارات ما است، چراکه به شهر خود هویت بخشیدیم و نام انسانهای وارسته را بر تارک شهر نشاندیم تا فرزندانمان شخصیتهای ملی را الگو قرار دهند.
عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش تاکید کرد: اخیرا نیز در شورا نامگذاری خیابانی به نام استاد اکبری در خیابان فرهنگ و هنر تصویب شد که تابلو آن نیز به زودی نصب خواهد شد، چراکه فرزندان ما باید بدانند چه کسانی برای ری و این سرزمین کوشیدند.