به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری شهر، سید محمدحسین حجازی در آیین بهره برداری از کوشک باغ هنر ضمن خیر مقدم به مهمانان تاکید کرد: اینجا کوشک مرکزی به شکلی عملی چهار راهی است که خانه ادبی و هنری را بهم پیوند می دهد.
او افزود: قرار است کوشک باغ هنر جلوه گاه هنر اصیل ایران است که علاوه بر هنر ارائه دهنده آموزش هنر خواهد بود.
مدیرعامل شرکت نوسازی اراضی عباس آباد گفت: کوشک باغ هنر در سازه ای ۵ هزار متر مربع در محوطه ای به وسعت ۷ هزار متری با الهام از باغات ایرانی ساخته شده است.
حجازی تاکید کرد: از انتهای دهه ۸۰ فکر ساخت این کوشک در ذهن متولیان اراضی عباس آباد شکل گرفت و در سال ۹۳ چیزی بالغ بر ۳۵ درصد آن به مرحله اجرا درآمد. اما پس از ۷ سال رها شدگی با اهتمام پیروز حناچی، شهردار تهران از اسفند ۹۸ ساخت آن با تحرک جهادی دوباره جان گرفت و امروز به بهره برداری رسید.
او افزود: این عمارت سحرآمیز در ۴ طبقه با نمای گندمک و آجر چنان شکل گرفت که در طبقه همکف خود به رسم بناهای مشابه در آن آبنمایی جای دارد و گنبدی به عاریت از آسمان به رنگ لاجوردی مزین شده است و با نقش دلبربا از صفویه نگار شکل گرفته است.
حجازی گفت: در نخستین طبقه زیرین برای تالار موسیقی و تجسمی، تئاتر پیش بینی شده است و علاوه بر سالن سینمای ۳۰۰ نفره، گالری ۴۵۰ متری تعبیه شده که به جرات بدیلی برای آن در هنرهای مفهومی وجود ندارد.
او ادامه داد: در طبقه نخست اما متاثر از محافل ادبی چای خانه، گالری و رستوران تعبیه شده است که با معماری و پنجره های ارسی چشم نواز است. ضمن آنکه استقرار بام باغ فراهم شده است.
مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد گفت: کوشک باغ هنر امانتی است که شرکت اراضی عباس آباد به نمایندگی از شهرداری کوشیده تا آن را با صرف حداقل هزینه و با سلامت و متانت مهیا سازد و آن را برای آیندگان این سرزمین اهورایی در عصر پرشکوه انقلاب اسلامی به میراث و یادگار بگذارد.