مشاور عالی اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه قیمت مرغ گرم برای مصرف کننده نباید بیشتر از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان باشد، گفت: به نظر می‌رسد عده‌ای دلال و واسطه مرغ‌ها را از شبکه خارج، کشتار و با قیمت‌های بالا عرضه می‌کنند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محمدعلی کمالی در پاسخ به این سئوال که چرا قیمت مرغ به ۴۰ هزار تومان رسیده است، افزود: تولیدکنندگان باید به میزان نهاده‌ای که دریافت می‌کنند و مقداری جوجه‌ای که می‌ریزند مرغ زنده با قیمت مصوب ۱۷ هزار و۱۰۰ تومان تحویل دهند. همچنین تولیدکنندگان صاحب مرغ هایشان تا در مرغداری هستند و اینکه بعد از آن چه اتفاقی می‌افتد در مسئولیت آنها نیست.

وی ادامه داد: اینکه بعد از کشتار چگونه بخشی از مرغ‌ها از شبکه خارج می‌شوند یا در مسیر عمده فروشی تا خرده فروشی چه بر سر آنها می‌آید برای ما نیز جای سئوال دارد، زیرا بخشی از مرغ‌هایی که با قیمت‌های بعضا ۴۰ هزار تومان فروخته می‌شود برچسب تنظیم بازار دارد.

مشاور عالی اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه به نظر می‌رسد از عمده فروشی تا خرده فروشی، نشتی وجود دارد، گفت: رسیدگی به این موضوع در وظایف وزارت صمت و سازمان حمایت است، آنها باید پاسخگو باشند و ربطی به تولیدکننده ندارد.

مشکلات گرمای هوا برای وزن گیری مرغ‌ها 

کمالی به اشاره به اینکه در بخش تولید با چالش‌هایی مواجه هستیم، تصریح کرد: گرمای هوا باعث شده که ۱۱۳ میلیون جوجه به درستی وزن نگیرند و تولید کمتر شود. از طرفی افزایش قیمت سویا، ذرت، جوجه یکروزه و افزایش کرایه‌های حمل و نقل هزینه تولید را بالا برده است و در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای تولیدکنندگان کیلویی ۱۹ هزار و۶۰۰ تا ۱۹ هزار و۹۰۰ تومان است.

وی اضافه کرد: با این حساب قیمت مرغ گرم برای مصرف کننده نباید بیشتر از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان باشد.

مشاور عالی اتحادیه مرغداران گوشتی در پاسخ به این سئوال که این ۱۴ هزار تومان اختلاف قیمت از تولید تا مصرف به جیب چه کسی می‌رود، گفت:  قیمت‌های بالای مرغ اصلا مورد تایید ما نیست و  به نظر می رسد عده‌ای دلال و واسطه مرغ‌ها را به هر طریقی خارج از شبکه کشتار و با قیمت های بالا به فروش می‌رسانند.