به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، مجتبی ورمقانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: کارشناسان این ستاد به محض ورود و مشاهده این حجم بزرگ از فرآورده های فاسد و غیر قابل مصرف، مراتب با تنظیم صورتجلسه و مستندات به مراجع قضایی ارجاع داده و دستور معدوم سازی این محموله صادر شد.
وی افزود: این در حالی است که اگر حضور و تلاش های مستمر و دور از چشم کارکنان خدوم و پر تلاش اداره کل دامپزشکی استان کردستان در سراسر استان نباشد، افراد سود جو برای کسب منافع نامشروع خود، فرآورده های اینچنینی را وارد سفره مردم میکنند.
مدیرکل دامپزشکی کردستان درباره دیگر اقدامات نظارتی گفت: تیمهای ستادی بهداشت عمومی هم در طول یک روز ۱۵۱ مرکز عرضه فرآورده های خام دامی را در مرکز استان مورد بازرسی قرار دادند و در این بازرسی 38 کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف دامی را کشف و ضبط و برای یک مورد هم صورتجلسه تشکیل پرونده قضایی تنظیم شد.
ورمقانی تاکید کرد: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی از مردم خواست از خرید گوشت قرمز حاصل از کشتار غیرمجاز و فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، مرغ زنده، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ فاقد تاریخ تولید و انقضا و گوشت مرغی که در حضور مشتری تهیه و پاک نشده باشد خودداری کنند.
هم اکنون حدود ۵۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد ۲۹ هزار واحد در مرکز استان مستقر بوده و حدود سه درصد از این واحدهای صنفی فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای محسوب میشوند.