به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، محمدحسن قوسیانمقدم دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور گفت: هلال احمر جمهوری اسلامی تا پایان تیر ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار دوز واکسن کرونا وارد کشور کرد که این واردات در مرداد به تنهایی ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن بود.
وی بیان کرد: محمولههای وارداتی تا پایان مرداد هر مرحله یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار دوز بود اما اولین محمولهای که در شهریور وارد کشور کردیم ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دوز بود و تلاش داریم تا محمولههای بعدی حداقل ۲ برابر اولین سری وارداتی شهریور باشد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور تاکید کرد: تلاش داریم با همکاری مسئولان نظام تا پایان شهریور ماه سال جاری ۲۰ میلیون دوز واکسن کرونا وارد کشور کنیم.
قوسیانمقدم با اشاره به این که این جمعیت در وهله اول علاقمند به استفاده از تولیدات داخل کشور هستیم، گفت: ذات هلال احمر حضور در همه بحرانها و حوادث است و در کنار واردات واکسن، در حوزههای مختلف کرونا همکاری داریم.
او افزود: پیش از سال ۱۴۰۰ مسئولیت قرنطینه مرزها با توجه به شیوع ویروس کرونا، به نیروهای هلال احمر سپرده شد و تا امروز نیروهای ما در ۲۸ نقطه مرزی زمینی، هوایی و دریایی حضور دارند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور خاطرنشان کرد: از شیوع پیک پنجم این ویروس تاکنون، هلال احمر اقدام به برپایی ۱۱ بیمارستان صحرایی به منظور کمک به وزارت بهداشت و درمان کرده است.
قوسیانمقدم بیان کرد: نیروهای هلال احمر امروز در ۲۲۲ مرکز تزریق واکسن در کنار کادر درمان حضور دارند و ۱۶۰ مرکز واکسیناسیون هلال احمر کشور که ویژه حجاج بود، اکنون در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور استفاده برای مراکز تجمیعی واکسن گذاشته شده است.
او تصریح کرد: معاونت درمان و توانبخشی هلال احمر در تمام استانهای کشور دارای مراکز بهداشتی و درمانگاه است و این ظرفیت در جمعیت هلال احمر کشور وجود دارد که نه تنها به واکسیناسیون عمومی بلکه به شناسایی و غربالگری بیماران کرونایی کمک بیشتری کند، که البته تمام این مسائل به مجوز وزارت بهداشت نیاز دارد و ما نیز برای این که با مسئولان این وزارتخانه هماهنگ باشیم.
به گفته قوسیانمقدم هلال احمر کشور ظرفیت تزریق روزانه صدهزار دوز واکسن کرونا را دارد.
وی یادآور شد: نوع واکسنهایی که هلال احمر به کشور وارد کرده همان نوعی است که در زمان حاضر بیشترین استفاده را دارد و جمعیت هلال احمر فقط همان یک نوع واکسن را وارد کشور میکند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور افزود: ۳۴ داروخانه وابسته به جمعیت هلال احمر کشور به منظور تسریع در کمک به مبتلایان کرونایی، اقدام به تهیه و توزیع داروهای کرونایی کرده و در این زمینه در کنار وزارت بهداشت و درمان به ویژه معاون غذا و دارو هستیم.