به گزارش همشهری آنلاین، جواد طالبی در جلسهای که با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و نمایندگان مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، به تشریح فعالیتهای شهرداری پرداخت و پروژههای هدایت آبهای سطحی، پل تا پل و نیروگاه زبالهسوز را مهمترین پروژههای نیمهکاره مرکز استان برشمرد که نیاز به تامین اعتبار ملی دارد و از نمایندگان مردم در مجلس خواستار کمک به این حوزه شد.
وی یادآور شد: از زمانی که بر مسند مدیریت شهری قرار گرفتم هرگاه دست نیاز به سمت نمایندگان مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی دراز کردم از همکاری و کمک آنان بهرهمند شدم؛ چنانچه این تعامل همچنان با قوت خود باقی بماند میتوانیم با کمک یکدیگر آینده خوبی را برای شهر ساری ترسیم کنیم.
شهردار ساری تصریح کرد: پروژههای متفاوتی در شهر ساری وجود دارد که برخی از این پروژهها اگر به سرانجام نرسد شهر و شهروندان دچار چالش خواهند شد. پروژه هدایت آبهای سطحی در بلوار کشاورز و میدان خزر و تکمیل این شبکههای اصلی مدیریت آبهای سطحی از ضروریات شهر است.
طالبی به کانال میدان فرحآباد که به رودخانه تجن متصل میشود اشاره کرد و گفت: احداث این کانال به طول ۶۴۰ متر باقی مانده که نیاز به ۱۸ میلیارد تومان اعتبار دارد. در صورت تأمین اعتبار بخش عمدهای از آبگرفتگی هسته مرکزی شهر حل میشود و دیگر شاهد مشکلات و آسیبهای ناشی از بارندگیهای شدید در شهر نخواهیم بود.
این مسئول همچنین با اشاره به پروژه نیمهتمام کانال هدایت آبهای سطحی در بلوار کشاورز که در زمان بارندگی مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد میکند گفت: برای تکمیل این پروژه نیز ۴۸ میلیارد تومان اعتبار لازم است تا آبهای سطحی به رودخانه تجن هدایت شود.
وی افزایش کیفیت زندگی شهروندان را یکی از شاخصهای رضایت از عملکرد شهرداریها دانست و افزود: هدایت آبهای سطحی، سهولت در عبور و مرور، ارتقاء سطح ایمنی معابر و مدیریت به هنگام بحران در شرایط جوی نامناسب از برنامههای مهم شهرداری در راستای افزایش سطح رفاه شهروندان است.
طالبی به پروژه زبالهسوز در مرکز استان اشاره کرد و گفت: این پروژه با اعتبار دولتی تا کنون ۷۲ درصد در بخش ابنیه و ۸۰ درصد در بخش نصب تجهیزات پیشرفت فیزیکی دارد. اما ادامه روند احداث این پروژه مهم که از دغدغههای زیست محیطی و مطالبات شهروندی است به ۶۰ میلیارد تومان تامین اعتبار از ردیف اعتباری دولت نیاز دارد.
وی درباره پروژه نیمهتمام «پل تا پل» که به طول ۲۶۰۰ متر و عرض ۲۶.۵ متر در مرکز استان در حال اجراست اشاره کرد و افزود: تاکنون ۱۳۰۰ متر از این پروژه بازگشایی و نیمی دیگر باقی مانده است که تکمیل آن ۵۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. این پروژه، پل کابلی شهید رنجبر را به پل زغالچال وصل میکند و بخش زیادی از ترافیک بلوار امام رضا(ع) را کاهش میدهد.
شهردار ساری با بیان اینکه تمام فعالیتهای شهرداری ساری با اتکا به توانایی داخلی صورت میگیرد، تصریح کرد: راهاندازی سنگشکن در سازمان عمران، راهاندازی کارخانه آسفالت، فعالسازی واحد موتوری و راهاندازی آشپزخانه مرکزی از دستاوردهای درون سازمانی طی یک سال اخیر برای کاهش هزینههای جاری شهرداری در اجرای پروژههای عمرانی است.
طالبی افزود: جهت گیری شهرداری ساری به سمت اقتصاد مقاومتی است و تلاش میکنیم به درآمد پایدار که موجب ارتقاء و توسعه شهر ساری میشود دست پیدا کنیم.
وی به افزایش درآمد شهرداری نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون ۶۳ درصد از بودجه پیشنهادی شهرداری ساری در سال جاری محقق شده است.
این مسئول درباره بدهی۴۰۰ میلیارد تومانی شهرداری ساری به تامین اجتماعی گفت: بخشی از معوقه به جا مانده به صورت اقساط به تامین اجتماعی پرداخت شد و پرداخت مابقی بدهی نیز در دست اقدام است.