به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز «سازمان فراوردههای بهداشتی آفریقای جنوبی» (SAPHRA) اعلام کرد این تصمیم پس از بازبینی اطلاعات روزآمدشده از لحاظ بیخطر بودن و اثربخشی واکسن فایزر که در ماه مارس امسال تسلیم این سازمان شده بود، گرفته شده است.
کارزار واکسیناسیون آفریقای جنوبی پس از شروعی آهسته در ماههای اخیر با رفع مشکل عرضه واکسن سرعت گرفته است و اکنون بیش از ۱۲ درصد جمعیت بیش از ۶۰ میلیونی این کشور واکسینه شدهاند. در حال حاضر، آفریقای جنوبی از سایر کشورها در این قاره از لحاظ واکسیناسیون بسیار جلوتر است.
اما مقامات بهداشتی میگویند تردید مردم درباره واکسن زدن مشکل اصلی در جلوگیری از سرعت یافتن برنامه واکسیناسیون است و دولت برای ترغیب مردم به واکسن زدن به تلاشهایی دست زده است.
آفریقای جنوبی جمعیت جوان بزرگی دارد و حدود ۲۸ درصد جمعیتش زیر ۱۵ سال هستند.
کشورها در سراسر جهان اکنون واکسن زدن به کودکان را آغاز کردهاند یا انجام این کار را در دست بررسی دارند و سازندگان دیگر واکسن کرونا در جهان مانند شرکت مدرنا به دنبال کسب مجوز برای استفاده از واکسنهایشان در نوجوانان هستند.
شرکت فایزر که مجوز تجویز واکسنش را به نوجوانان به دست آورده است، در حال برنامهریزی برای آزمایش این واکسن روی کودکان حتی کمسنتر است.