به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزنامه همشهری، محسن رضایی پس از ۲۴ سال مجمع تشخیص مصلحت را ترک کرد. او حالا تمام وقت بهعنوان معاون اقتصادی رئیسجمهور و دبیر شورای عالی هماهنگی سران قوا و دبیر ستاد اقتصادی دولت در پاستور مشغول بهکار خواهد بود. او اخیرا از دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام استعفا داده بود و دیروز این استعفا مورد موافقت مقام معظم رهبری قرار گرفت.
رضایی پس از فرماندهی سپاه با حکم مقام معظم رهبری به مجمع رفته بود. او در طول بیش از دو دهه فعالیت در مجمع تشخیص در مقطع دکترای اقتصاد دانشگاه تهران تحصیل و مطالعات اولیه را برای تنظیم سند چشمانداز ۲۰ ساله ایران آغاز کرد.
مقام معظم رهبری در سال ۱۳۷۶ و پس از کنارهگیری محسن رضایی از فرماندهی سپاه، در حکم دبیری او در مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشته بودند: «شما حقاً در این مدت همه استعدادهای خود را به کار انداختید تا سازمانی را که عظمت و کارایی و فداکاری و نشاط انقلابی آن، چشم تحلیلگران جهان را هم به خود متوجه ساختهاست، از مجموعهای از جوانان ایثارگر و عاشق اسلام و انقلاب و امام پدیدآورید و به رشد و بالندگی برسانید.»
به این ترتیب رضایی علاوه بر دبیری مجمع، مشغول فعالیتهای پژوهشی و عهدهدار مسئولیت اداره کمیسیون اقتصاد کلان مجمع تشخیص و هیأت نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام در مجمع تشخیص بود.
با این همه برجسته شدن نقش رضایی در مجمع بعد از درگذشت اکبر هاشمی رفسنجانی رخ داد و او از سال ۹۵ رفتهرفته مسئولیتهای بیشتری در این نهاد بهعهده گرفت و نامش بیشتر در رسانهها مطرح شد. تا جایی که هیأت نظارت مجمع و نقش او در ورود این نهاد به فرایند قانونگذاری و نظارت بر قوانین مجلس انتقاداتی را در مجلس دهم و حتی یازدهم برانگیخت.
محسن رضایی پیش از دبیری مجمع نیز در فاصله سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۷۶ یعنی بهمدت ۱۶ سال فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بر عهده داشت. او از سال ۸۴ تا ۱۴۰۰ نیز در چهار انتخابات ریاستجمهوری بهعنوان کاندیدا حضور پیدا کرد اما نتوانست بهعنوان رئیسجمهور راهی پاستور شود.
حالا باید دید که او به عنوان معاون اقتصادی رئیسجمهور چه عملکردی در تغییر وضعیت اقتصاد کشور خواهد داشت.