بیژنی گفت: با تغییر ساعت کاری ادارات و تداخل سفرهای ادارای و خدماتی با سفرهای اصناف ساعت پیک ترافیک برای ناوگان اتوبوسرانی از ساعت 7 صبح آغاز و تا ساعت 10:30 دقیقه ادامه دارد. حال آنکه پیش از ماه مبارک رمضان پیک ترافیک بین ساعت 7 تا 9 صبح بود و تا پیک ترافیک عصرگاهی فاصله زیادی برای استراحت تقریبی ناوگان و پرسنل وجود داشت.
وی افزود: اما اکنون پیک ترافیک عصرگاهی برای اتوبوسرانی که پیش از این بین ساعات 16 تا حدود ساعت 19:30 دقیقه بود، با کاهش ساعت کاری ادارات از ساعت 14 آغاز میشود و به طور پیوسته تا ساعت 20 شب ادامه دارد.
مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تاکید کرد: پس از افطار نیز حجم زیادی از سفرها توسط اتوبوسرانی صورت میگیرد به همین دلیل برای خدمات رسانی به شهروندان در خطوط پرترافیک تا ساعت 24 ناوگان اتوبوس رانی فعال است.
مهندس بیژنی گفت: این درحالی است که با توجه به تغییر نکردن ساعت کار اتوبوسرانی در ماه رمضان، رانندگان باید از ساعت 5 صبح در خطوط فعال باشند و در واقع آن ها باید از حدود ساعت 3:30 تا 4 صبح از خانه خود خارج شده و به پایانههای توقف اتوبوسها مراجعه کنند.
وی تصریح کرد: در چنین شرایطی مشکلاتی مانند کمبود ناوگان و خرابی جایگاههای سوخت فشار وارده به ناوگان را دهها برابر میکند و در واقع تمام بار مشکلات به گردن رانندگان و پرسنل شرکت واحد میافتد، با این وجود با به کارگیری تمام امکانات و ظرفیتها در تلاشیم تا در حدامکان به شهروندان خدماترسانی کنیم و تردد شهروندان با اتوبوس را در سطح شهر تسهیل نماییم.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد مشکلات جایگاه های سوخت هرچه سریع تر رفع شود تا حدود هزار اتوبوس گازسوز به دلیل نبود سوخت در مهرماه از رده خارج نشوند و بتوانند به شهروندان تهرانی خدمات رسانی کنند.