انتشار عکسی از دختر رئیس جمهوری اسلواکی توسط یک نماینده پارلمان این کشور موجی از اعتراض در پی داشته است.

 به گزارش همشهری آنلاین به نقل از  جماران، توماش ترابا نماینده پوپولیست و مستقل پارلمان اسلواکی متهم است که با انتشار عکسی در فیسبوک به اما چاپوتووا دختر ۱۷ ساله رئیس جمهور این کشور که در یک شوی مد و لباس شرکت کرده بود، تاخته است.

زوزانا چاپوتوا که اولین رئیس جمهوری زن در اسلواکی است در واکنش به انتشار این پست فیسبوکی نوشت که حمله به یک سیاستمدار به خاطر فرزندش حقیرانه‌ترین شکل عمل سیاسی است. اگر به خاطر شغل و جایگاه من نبود، توماش ترابا کاری به دخترم نداشت.

رئیس جمهور اسلواکی در ادامه نوشت:«رذالت و حماقت انسان چیزهایی هستند که باید در زندگی با آنها روبه رو شوم و با آنها مبارزه کنم، اما فرزندانم سوای این موضوع هستند.»

چند تن از سیاستمداران اسلواکی حمایت خود را از رئیس جمهوری و خانواده وی اعلام کرده و پست آقای ترابا را محکوم کرده‌اند.

پلیس این کشور نیز اظهارات ترابا را «زورگویی سایبری» توصیف کرد. توماش ترابا اما این انتقادات و اتهام آزار و اذیت سایبری را رد کرد.

رذالت و حماقت انسان

جنجال انتشار عکس دختر رئیس جمهوری از آنجا شروع شد که توماش ترابا پستی از شوی فشن لایو اسلواکی را در فیس بوک خود بازنشر کرد. در این شو دختر ۱۷ ساله رئیس جمهور هم به عنوان مدل ظاهر شده بود. ترابا با بازنشر کردن این پست نوشت:« از دیروز ما یک مدل برجسته و جدید در اسلواکی داریم.»

کاربران آنلاین معتقدند که این رفتار آقای ترابا تحقیرآمیز است و به خاطر حضورش در یک نمایش مد با دختر رئیس جمهوری رفتاری تحقیرآمیز شده است. انتقادات از رفتار این نماینده پارلمان آنقدر گسترده بود که فشن لایو آن را یک «حمله عمومی» توصیف کرد.

در یکی از پست‌های انتقادی در شبکه اجتماعی اینستاگرام آمده است که ما رفتار ترابا در تحقیر دختر رئیس جمهور را محکوم می‌کنیم و از او می‌خواهیم که عذرخواهی کند. آقای ترابا اما می‌گوید که قربانی «قلدری» آنلاین شده است.

«نمونه‌ای از مزاحمت‌های سایبری»

پلیس اسلواکی در بیانه‌ای نوشته است که ترابا از حدود تخطی کرده است. در این بیانیه آمده است که :«یکی از مقامات عالی در دستگاه پلیس اسلواکی موضوع بدنام کردن یک دختر در انظار عمومی که حتی به سن ۱۸ سالگی هم نرسیده است را پی‌گیری خواهد کرد. فرقی نمی‌کند دختر چه کسی باشد، این حمله‌ای است به یک کودک فقط به خاطر حضور عمومی‌اش.»

بیانیه پلیس می‌افزاید:« این یک نمونه از مزاحمت‌های سایبری است. یک رفتار قرون وسطایی و از جمله مواردی است که پلیس با آن مبارزه می‌کند.»