«محمد قربانی لرد» با بیان اینکه این عرصه جنگلی در دو مرحله از دست متصرفان محلی منطقه شلشدره آلیان فومن آزادسازی شد، به همشهری آنلاین افزود: این عرصه یک هکتار و نیمی به وسیله سیم خاردار و پرچین توسط دو نفر از اهالی محلی به منظور قطع درختان و تبدیل به زمین کشاورزی محصور شده بود که در یک مرحله یک هکتار و در مرحله دیگر ۵ هزار متر مربع رها سازی انجام شد.
قربانی لرد با تاکید به اینکه متصرفین محلی در ابتدا با پرچین کردن عرصه اقدام به قطع درختان و سپس با تبدیل به زمین کشاورزی، آن را برای ساخت و ساز به غیر بومیان میفروشند افزود: منطقه آلیان فومن به شدت مورد توجه خریداران غیر بومی قرار دارد.
فرمانده یگان حفاظت از منابع طبیعی گیلان اضافه کرد: طی ۶ ماهه گذشته در شهرستان فومن، ۱۰۰ فقره پرونده رفع تصرف و خلع ید از عرصه های جنگلی و مرتعی داشتیم که منجر به آزاد سازی ۲۴ هکتار ازعرصه های منابع طبیعی از دست متصرفین شد. بیشترین گونههای درختی در این تصرفات که قطع و مورد قاچاق چوب قرار میگیرند شامل گونه های توسکا و ممرز بوده است.
وی افزود: شهرستان فومن دارای حدود ۶۷ هزار هکتار اراضی ملی شامل ۵۵ هزار هکتار اراضی جنگلی و ۷ هزار هکتار اراضی مرتعی است.