این به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا سایت Phys.org نوشت این ایستگاه فضایی که "اوربیتال ریف"(Orbital Reef) نام دارد به عنوان مکنی با کاربری ترکیبی توصیف شده است که در آن تحقیقات و تولیدات در گرانش صفر انجام میشود. این یک پروژه مشترک با شرکت فضایی «سیهرا اسپیس» (Sierra Space) بوده و بویینگ و دانشگاه ایالتی آریزونا از آن حمایت میکنند.
«برنت شروود»، مدیر شرکت «بلواوریجین» میگوید: «برای بیش از ۶۰ سال، ناسا و سایر آژانسهای فضایی دست به ساخت ایستگاه فضایی و اقامتگاه زدهاند تا ما برای در دست گرفتن این کسبوکار تجاری در این حوزه آماده شویم. ما دسترسی را گسترش میدهیم، از هزینهها میکاهیم و تمامی خدمات و امکانات مورد نیاز برای عادیسازی سفرهای فضایی را فراهم میکنیم.»
بر طبق اطلاعاتی که «بلواوریجین» منتشر کرده است، ایستگاه فضایی «اوربیتال ریف» در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتر از سطح زمین به پرواز درخواهد آمد یعنی کمی بالاتر از ایستگاه فضایی بینالمللی و ساکنین آن روزانه ۳۲ طلوع و غروب خورشید را شاهد خواهند بود. به نظر میرسد ساخت این ایستگاه در سالهای ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۰ به اتمام برسد.
این ایستگاه با فضای ۸۳۰ متر مکعبی میتواند ۱۰ نفر را در خود جای دهد و از ایستگاه فضایی بینالمللی کوچکتر است.
از طرف دیگر ناسا نیز قراردادی با شرکت "آکسیوم"(Axiom) برای ساخت یک ایستگاه فضایی جدید که ابتدا به ایستگاه فضایی بینالمللی متصل شده و در نهایت به طور آزادانه در فضا شناور میشود، امضا کرده است.
هفته گذشته نیز شرکت خدمات فضایی "نانورکس"(Nanoracks) با همکاری شرکت «لاکهید مارتین» و «وویجر اسپیس» اعلام کردند که تا سال ۲۰۲۷ ایستگاه فضایی خود با نام "استارلب"(Starlab) را عملیاتی میکنند.