ثروت ایلان ماسک اکنون بیشتر از تولید ناخالص داخلی کشورهایی چون ایران، فنلاند، یونان و نیوزیلند است. 

به گزارش همشهری آنلاین، ثروتمندترین فرد جهان اکنون بیش از کل ارزش غول نفتی اگزون موبیل ثروت در اختیار دارد.

به لطف افزایش بیش از پیش ارزش سهام خودروسازی تسلا، ایلان ماسک، بنیان گذار و مدیرعامل این شرکت با ثروت ۲۸۸ میلیارد دلاری علاوه بر ثبت یک رکورد تاریخی جدید در زمینه ثروتمندترین فرد جهان، از کل ارزش بازار شرکت های بزرگی چون اگزون موبیل نیز فاصله گرفت. تسلا هفته گذشته موفق شد به جمع شرکت هایی بپیوندد که ارزش بازار آن ها بیش از یک تریلیون دلار است. 

ایسنا بر اساس اعلام بلومبرگ نوشت: ثروت ایلان ماسک با رسیدن به ۲۸۸.۶ میلیارد دلار، رکورد ثبت شده برای ثروتمندترین فرد جهان را شکسته است. سهام شرکت تسلا از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۴۰ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده اند و رالی قیمتی جدید آن ها پس از آن آغاز شد که شرکت هرتز اعلام کرد ۱۰۰ هزار خودروی ساخت این شرکت را تا پیش از پایان سال ۲۰۲۲ سفارش خواهد داد. تسلا اکنون تنها خودروساز یک تریلیون دلاری دنیا و در کنار اپل، آمازون، مایکروسافت و الفابت تنها پنج شرکتی در جهان هستند که بالای یک تریلیون دلار ارزش دارند.  

جالب است بدانید ثروت ایلان ماسک تنها طی یک روز ۳۶.۲ میلیارد دلار بیشتر شده که این رقم بیشتر از بالاترین رکورد ثبت شده افزایش ثروت سال قبل است یعنی زمانی که ژونگ شانشان- میلیاردر چینی- در عرض یک سال ۳۲ میلیارد دلار به ثروت خود افزود. 

تسلا تنها منبع درآمدی ایلان ماسک نیست و وی مالک یک شرکت فضایی به نام اسپیس ایکس نیز هست که یکی از اهداف اصلی آن فراهم کردن امکان زندگی انسان ها در دیگر سیارات است. ماسک همچنین پروژه استارلینک را با هدف تامین اینترنت ماهواره ای برای تمام ساکنان زمین کلید زده که بزرگ ترین پروژه تامین اینترنتی در جهان است.

ایلان ماسک همچنین از چهره های تاثیرگذار دنیای رمزارزها محسوب می شود و اظهاراتش در خصوص ارزهای مختلف باعث نوسانات بالایی در قیمت آن ها می شود. انتظار می رود وی به زودی به تنها فرد جهان تبدیل شود که یک تریلیون دلار ثروت دارد. 

ثروت ایلان ماسک اکنون بیشتر از تولید ناخالص داخلی کشورهایی چون ایران، فنلاند، یونان و نیوزلند است. 

به گزارش همشهری آنلاین، اواخر شهریور ماه امسال، غلامحسین شافعی رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران به رتبه اخیر ایران در سطح جهان، از منظر شاخص تولید ناخالص داخلی (GDP) به استناد گزارش بانک جهانی پرداخت و افزود: براساس آخرین به‌روزرسانی گزارش مذکور در تیرماه ۱۴۰۰، شاهد آن هستیم که تولید ناخالص داخلی ایران که در سال ۹۶ (به قیمت جاری) ۴۴۵ میلیارد دلار بود، در سال ۹۹ با ۵۷ درصد کاهش به ۱۹۱میلیارد دلار تنزل یافته است.کاهش تولید ناخالص داخلی به کمتر از نصف در این مدت، رتبه کشورمان را نیز از پله ۲۶ اقتصاد جهان در ۲۰۱۷ به پله ۵۱ تقلیل داده است.