به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ داود معظمی گودرزی رییس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: مدتی قبل فردی به پلیس فتای تهران بزرگ مراجعه و اعلام کرد در فضای مجازی اقدام به خرید آمپولهای رمدسیویر برای درمان کرونا کرده اما زمانی که آنها را برای استفاده به پزشک مربوطه تحویل داده متوجه شده این آمپولها قابلیت استفاده ندارد و محتویات داخل آن به صورت دستی پر شده است.
او ادامه داد: شاکی در ادامه اظهارات خود گفت که با توجه به ابتلای همسرش به ویروس کرونا، در فضای مجازی جستوجو کرده و در اینستاگرام با شخصی ناشناس که خود را از واردکنندگان این آمپولها معرفی کرده بود آشنا شده و پس از صحبتهای اولیه مبلغی برای خرید این داروها برای وی واریز کرده و پس از دریافت داروها با بررسی پزشک مشخص شد این داروها به هیچ عنوان قابل استفاده ندارد.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ افزود: کارشناسان پلیس فتای تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و با بهرهگیری از روشهای علمی و اقدامات فنی فرد مذکور را در فضای مجازی شناسایی و متوجه شدند متهمان با تشکیل یک باند چهار نفره و راهاندازی یک صفحه اینستاگرامی در فضای مجازی اقدام به فروش داروهای فاسد و غیرقابل استفاده تحت عنوان داروهای درمانی کرونا به افرادی که نیازمند این دارو هستند، میکنند.
گودرزی خاطرنشان کرد: با به دست آمدن اطلاعات هویتی متهمان و پس از تشریفات قضایی، در نهایت مجرمان در حالی که در مخفیگاه خود در حال پر کردن پوکههای خالی آمپولهای درمانی کرونا «رمدسیویر» با مواد غیرقابل استفاده و فاسد بودند، در یک عملیات پلیسی در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر و بیش از ۴۵ هزار قلم از انواع داروهای کمیاب، نایاب و تعداد زیادی از این پوکههای پر شده از محل اختفای این افراد کشف شد.
او به شهروندان توصیه کرد: باید توجه داشت که خرید و فروش هرگونه دارو در فضای مجازی ممنوع است و علاوه بر جرم بودن این اقدام، غالب این افراد نیز کلاهبردار هستند، بسیاری از این افراد اصلا دارویی در اختیار ندارند و با یک جستوجوی ساده در فضای مجازی به اطلاعاتی دست پیدا میکنند و مدعی داشتن داروهای نادر هستند. شهروندان همچنین در صورت اطلاع، هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی را به پلیس فتا اطلاع دهند.