به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر انسیه خزعلی، در نخستین دیدار خود با اتحادیههای دانشجویی که عصر دیروز در محل حوزه هنری برگزار شد، اظهار کرد: کارگروههای تخصصی در دو بخش توانمندسازی زنان و آسیبزدایی مشغول فعالیت هستند. بخشی از توانمندسازی مرتبط با تغییر الگوها، ارتقای فرهنگ، مساله هویت و سبک زندگی ایرانی اسلامی است. بخشی از توانمندسازی نیز مرتبط با زنان بدسرپرست، سرپرست خانوار و خودسرپرست است که حاصل تجرد قطعی زنان است و متاسفانه روز به روز این مساله در حال افزایش است.
وی افزود: در کارگروه مرتبط با آسیبزدایی به مسائلی همچون طلاق، خودکشی، اعتیاد، خشونت و آسیبهایی که زنان با آن مواجه هستند، پرداخته می شود. همچنین پیگیر مشاورههای رایگانی هستیم که پیش، حین و پس از ازدواج نیز ارائه شود.
لایحه هفت مادهای معاونت زنان پیرامون ارتقای ساختار معاونت و مشاوران امور بانوان
معاون رئیسجمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه یک لایحه هفت مادهای را به دولت ارسال کردیم که در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی است، اظهار کرد: این طرح برای این است که موقعیت دستگاههایی که مرتبط با معاونت هستند مثل مشاوران وزارتخانهها و استانداریها که هم تصمیم گیریهای استانها و وزارتخانهها و هم انجام بسیاری از کارهای اجرایی بر عهده آنهاست، بهبود یابد و امکان داشته باشند که به صورت جدی وارد عمل شوند.
وی افزود: یکی از مواردی که به عنوان وظیفه برای این پست ها قرار داده شده این است که پیوست خانواده در همه قوانین و دستورالعملهایی که در استانها و وزارتخانهها تصویب میشود، وجود داشته باشد.
خزعلی با بیان این که یکی از موارد درخواستی این طرح روز گذشته در جلسه هیات دولت توسط رئیس جمهوری اعلام شد، تصریح کرد: ما خواسته بودیم مشاوران یا مدیرکلهای زنان وزارتخانهها و استانداریها با هماهنگی معاونت زنان انتخاب شوند که دیروز رئیس جمهوری، دستور آن را صادر کرد.
معاون رئیسجمهور افزود: اگر این لایحه مصوب شود، معاونت زنان که شأن سیاستگذاری دارد می تواند یک بازوی کارآمد در حوزه اجرایی داشته باشد و طرحها را به سرعت عملیاتی کند.