به گزارش آسوشیتدپرس چینیها که در برابر صفحههای تلویزیونی گردآمده بودند، هنگام مشاهده تصاویر زنده این راهپیمایی فضایی فریاد شادی سردادند.
این راهپیمایی فضایی نقطه عطفی برای برنامه فضایی چین به حساب میآید که به دنبال ساختن یک پایگاه فضایی مداری و به مبارزه طلبیدن آمریکا و روسیه در اکتشافات فضایی است.
این راهپیمایی فضایی عمدتا به هدف آزمودن میزان تسلط چین بر تکنولوژی انجام شد.
تنها وظیفه فرمانده این ماموریت ژائی ژیانگ، در راهپیمایی فضاییاش این بود یک محفظه متصل به مدول مداری را که حاوی وسائل آزمایشی در مورد گریسهای جامد بود، بازیابی کند.
ژائی که به قلابهای روی سفینه فضایی شنژو متصل بود، پیش از آنکه دوباره به درون سفینه بازگردد، 13 دقیقه در فضا ماند.
فضانورد دیگر چینی، لیو بومینگ نیز برای مدت کوتاهی از کپسول فضایی خارج شد تا پرچم چین را به ژائی بدهد. سومین فضانورد حاضر در سفینه، جینگ هایپینگ از درون مدول بازگشت به زمین، سفینه را تحت نظر داشت.
پس از این راهپیمایی فضایی فضانوردان یک ماهواره 40 کیلوگرمی را در مدار قرار دادند و تصاویری را به مرکز کنترل ماموریت فرستادند.
چین اولین ماموریت سرنشیندار فضاییاش، شنگژو 5، را در سال 2003 انجام داد، و به سومین کشوری پس از روسیه و آمریکا بدل شد که انسان را به فضا فرستاد. چین در سال 2005 نیز یک ماموریت دونفره فضایی را انجام داد.
همکاری چین و سایر کشورها در امور فضایی تا به حال محدود بوده است. آمریکا مشارکت چین را در ایستگاه فضایی بینالمللی که به همراه روسیه اداره آن را اداره میکند، نپذیرفت، چرا که میترسید چین به اسرار فنی این ایستگاه را قابل استفاده در صنایع نظامی هستند، دست یابد