به گزارش همشهریآنلاین، ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتوگو با فارس، درباره رفت و آمدهای فراوان مدیرعامل بانک آینده به انگلیس و سکونت خانواده وی در این کشور اظهار داشت: متأسفانه ما شاهد این هستیم که رئیس کل اسبق بانک مرکزی که پرونده قضایی دارد، احکامی را برای برخی افراد صادر کرده که دارای مشکل است؛ ما در دوران مدیریت آقایان سیف و عراقچی در بانک مرکزی شاهد تلاطمهای بازار ارز بودیم و به نظر میرسد سرچشمه یعنی بانک مرکزی مشکل دارد و انتصابات افرادی مانند مدیرعامل بانک آینده میتواند شاهدی بر این مدعا باشد.
وی افزود: متأسفانه تعداد دو تابعیتیها و به ویژه افرادی که تابعیت انگلیس را داشته و کثیرالتردد به انگلیس هستند در دولت سابق و بانک مرکزی و زیر مجموعه آن زیاد بود که میتوانم به مدیرعامل بانک آینده اشاره کنم، لذا پذیرفتنی نیست که خانواده مدیرعامل یک بانک برای سالیان متمادی در انگلیس سکونت داشته باشند و او هم ترددهای زیادی به کشوری متخاصم به نام انگلیس داشته باشد.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس توضیح داد: شورای عالی امنیت ملی درباره انتصابات افراد در پستهای حساس مصوبهای دارد که در آن تصریح شده نباید مسئولیتهای خاص به افراد دوتابعیتی و یا افرادی که به کشورهای متخاصم ترددهای زیادی دارند داده شود و حتی آنهایی که خانوادهشان و فرزندانشان در این کشورها ساکن هستند مشمول این قانون میشوند، ولی بانک مرکزی به این قانون بیتوجهی کرده و آن را اجرا نکرده است و خلاف مصوبه شورای عالی امنیت ملی عمل کرده است.
وی افزود: افرادی که در انتصاب و امضاء حکم مدیرعامل بانک آینده که کثیرالتردد به انگلیس است نقش داشته و خلاف مصوبه شورایعالی امنیت ملی اقدام کردهاند باید پیگرد قانونی شوند، زیر ترک فعل انجام دادهاند و نظارت خوبی را انجام ندادهاند.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس اظهار داشت: از قوه قضائیه میخواهم مسئولینی که باید برای قانون و مصوبه شورایعالی امنیت ملی در عدم گماردن برخی افراد مشکلدار در پستهای حساس کوتاهی کردهاند را دادگاهی کند.
وی گفت: در تحقیق و تفحص از مسئولین دو تابعیتی در مجلس نام ۱۰۰ نفر رسیدیم که نام ۷۰ نفر از آنها منتشر شده است و باید آقای اژهای در قوه قضائیه کلیه مسئولینی که به مصوبه شورای عالی امنیت ملی بی توجهی کرده و ترک فعل کردهاند را تحت پیگرد قانونی قرار دهند.
ابوترابی خاطرنشان کرد: مسئولان دو تابعیتی یا آنهایی که خانوادهشان در کشورهای خارجی هستند در حقیقت گروگان دشمن هستند و هرچه دشمن بخواهد آنها مجبور به عمل هستند.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس افزود: مدیرعامل بانک آینده دسترسی بالایی به اطلاعات حساس و اقتصادی کشور دارد و بارها در جلسات مهم نظام حضور داشته است. این در حالی است که ما در جنگ اقتصادی و تحریمی قرار داریم و نمیتوانیم بپذیریم که مدیران بانکی که بخشی از فرماندهان اقتصادی هستند، به کشورهای متخاصم سفرهای متعددی داشته و خانواده آنها در انگلیس ساکن باشند.