به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، روز گذشته ۲۰ دی امیر مشهدی عباس دبیر بیست و هفتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان و جمعی از مدیران این دوره از جشنواره با علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش و معاونین فرهنگی و هنری و کارشناسان هنری این اداره کل دیدارکردند.
علی رمضانی در این جلسه گفت: اگر قرار است به حوزه فرهنگ و هنر به ویژه تئاتر، علاقهمندی در میان جامعه شکل بگیرد این زمینه باید از دوره ابتدایی در آموزش و پرورش آغاز شود و ما قصد داریم از ظرفیتهای وزارت ارشاد برای افزایش این علاقمندی بهره مند شویم. با همافزایی، توان خود را در اختیار سایر دستگاهها قرار خواهیم داد تا بتوانیم به پیشرفت فعالیتهای فرهنگی و هنری در جامعه کمک کنیم.
رمضانی با اشاره به هویت بخشی حوزه نمایش گفت: فعالیتهای ما با هدف توانمندی دانش آموزان است زیرا همه فعالیتها باید برای این قشر باشد و هنر نمایش میتواند هویت و اعتماد به نفس را در دانش آموزان تقویت کند. از همین رو است که ما در بخش آموزش مربیان از هنرهای نمایشی بهره میگیریم و برای آن سرمایهگذاری کردهایم. ما در هفته گذشته ۱۱ استان کم برخوردار کشور را در تهران برای یک دوره توانمندسازی دعوت کردیم که استقبال بسیار خوبی از این دوره صورت گرفت.
او در ادامه بیان کرد: در هر استان یک سالن مخصوص تئاتر کودک و نوجوان در کانونهای فرهنگی تربیتی تجهیز و راهاندازی خواهد شد زیرا این مسئله دغدغهای برای وزارت آموزش و پرورش است.
رمضانی ضمن اعلام حمایت از بیست و هفتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان گفت: شبکه شاد یکی از بزرگترین رسانه هایی است که امروز در دسترس دانش آموزان و خانواده ها، که مخاطبان اصلی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان هستند، قرار دارد و ما از طریق این شبکه به تبلیغ و همافزایی توان اجرایی جشنواره بیست و هفتم کمک خواهیم کرد. ضمن آنکه همچون ادوار گذشته از فعالیتهای بخش دانش آموزی جشنواره حمایت میکنیم.
در ادامه این نشست امیر مشهدی عباس، دبیر جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان گفت: ما همه سرباز فرهنگ و هنر هستیم و برای ما در دبیرخانه بیست و هفتمین جشنواره تئاتر و کودک و نوجوان بسیار مهم است که این دوره با کیفیت قابل قبولی برگزار شود.
مشهدی عباس ادامه داد: مخاطب اصلی این جشنواره کودکان و نوجوانان هستند و ان شاالله بتوانیم یک اتفاق خوب برای این قشر در این دوره رقم بزنیم. این جشنواره بزرگترین رویداد نمایشی کشور است زیرا خانوادهها را درگیر میکند تا از این سرمایه فرهنگی کشور بهرهمند شوند.
مشهدی عباس در ادامه ضمن تقدیر از فعالیتهای وزارت آموزش و پرورش در حوزه هنرهای نمایشی افزود : در بخش دانشآموزی جشنواره بیست و هفتم و بر پایه تجربیات ارزشمند پیشین، رویکرد تخصصیتری در پیش گرفتهایم تا به شکل حرفهایتر و کارشناسانهتری از توان و قابلیتهای حوزه تئاتر دانشآموزی بهره ببریم. در این راستا علاوه بر آثار صحنهای ما پذیرای گونههای نمایش ایرانی از جمله خیمهشب بازی، نقالی، پردهخوانی و شبیهخوانی هم هستیم و دانشآموزان خلاق کشور هم آثار ارزشمندی در این حوزهها به جشنواره ارسال کردهاند که نشان از توفیق برنامههای آموزش و پرورش در توجه ویژه به این گونههای نمایشی در سالهای اخیر است. انتظار ما این است که آموزش و پرورش و به ویژه اداره کل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی، منتخبان جشنواره فرهنگی هنری «فردا» را نیز به این جشنواره معرفی و حمایت ویژه کنند. ضمن اینکه در این دوره ما این بخش را نیز به صورت گستردهتر دیدهایم تا در کنار تئاتر دانش آموزی، کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال که در کانونهای پرورش فکری که از زیر مجموعههای وزارت آموزش و پرورش هم هستند و هنرجویان آموزشگاههای هنری، در این بخش حضور داشته باشند. انتظار داریم که وزارت محترم آموزش و پرورش در این حوزه حمایت لازم و پشتیبانی کامل را از جشنواره داشته باشد.
بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، با هدف تقویت مهارت، رشد آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران زمین از طریق نمایش، در اسفند سال جاری، با شعار «تئاتر، پرواز پروانههای خیال» در شهر تاریخی همدان برگزار میشود.