به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایسنا، سید محمد حسینی در دیداری که با عنوان نشست صمیمی معاون پارلمانی رئیس جمهور با نخبگان شهرستانهای خلیلآباد و بردسکن که شامگاه گذشته در فرهنگسرای مهر خاتمالانبیا بردسکن انجام شد، گفت: دولت سیزدهم با کمک نخبگان به دنبال گرهگشایی از مشکلات کشور است
وی مطرح کرد: در حوزه دیپلماسی، صنعت، کشاورزی کارهای بسیاری انجام شده و با فرصت مغتنمی که در کنار مجلس انقلابی داریم میتوانیم اعتلای کشور را رقم بزنیم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار کرد: وزارت مسکن و شهرسازی در کنار پرداختن به موضوع مسکن در دولت سیزدهم به مطالبات مردم منطقه در حوزه جاده توجه جدی دارد. در توافق راهبردی ۲۵ ساله که با چین آغاز شده یکی از مواردی که مقرر شده سرمایهگذاری توسط چینیها صورت گیرد حمل و نقل و راهآهن هست که در این حوزه تحولاتی در دست انجام است.
وی عنوان کرد: گرفتاریهای مردم زیبنده کشور ایران نیست، باید بتوانیم نظامی که در سطح دنیا الگو و الهامبخش باشد را داشته باشیم.
حسینی بیان کرد: در دهه اخیر کشور آسیبهای بسیاری از خشکسالی دیده و در این راستا با تشکیل شورای عالی آب و با تخصیص اعتبارات و تغییر در شیوه کشت و نحوه آبیاری اهتمام دولت بر حل مشکلات کشور قرار گرفته است.
وی مطرح کرد: دولت طی ۵ ماهی که کار خود را آغاز کرده در اولین ریلگذاری در سند بودجه به دنبال جبران عقبماندگیهاست لذا با توجه به ظرفیتها باید آستین همت را بالا زد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: دولت در زمینه بهبود معیشت مردم، تنها منتظر کشورهای اروپایی نبوده و همزمان که تیم مذاکره کننده در حال رایزنی است با قاطعیت گامهای مهم دیپلماسی برداشته شده که گواه آن سفر رئیس جمهور به روسیه به عنوان بخشی از دیپلماسی چند وجهی کشور برای گرهگشایی از مشکلات کشور است.
وی با بیان اینکه برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی نباید منتظر چند کشور اروپایی که تمامی مبادلات تجاری که با آنها داریم کمتر از افغانستان است، باشیم، گفت: عدهای کشور را معطل نگه داشتهاند که ببینند نتیجه مذاکرات چه میشود.
حسینی افزود: هرچند برای لغو تحریمها با جدیت وارد شدیم اما از سویی داریم خنثیسازی میکنیم، حضور رئیس جمهور در روسیه گام مهمی در دیپلماسی اقتصادی است.
وی عنوان کرد: طی ۵ ماه اخیر بر اساس گزارش گمرک، صادرات غیر نفتی ۴۲ درصد افزایش یافته و ما در برقراری ارتباط با سایر کشورها حفظ عزت، حکمت و منافع را در نظر داریم.
معاونت پارلمانی رئیس جمهور افزود: ما مشکلات کشور را میدانیم و معتقدیم باید روانسازی شده و مشکل بروکراسی اداری حل شود لذا تفویض اختیار به استانداران از همین امسال داده میشود تا کارها انجام و زمینه سرمایهگذاری فراهم شود.
وی در ادامه با اشاره به وجود برخی قوانین و آییننامههای دست و پاگیر اظهار کرد: نخبگان باید دیدگاههایشان را در حوزه مباحثی از جمله جایگزین ارز ترجیحی، اینترنت ملی و ... که هم اکنون در حال بحث در دولت است اعلام کنند تا دولت برای خدمت و گرهگشایی مشکلات مردم برنامهریزی کند.