به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وبسایت گیزموچایانا، فیسبوک در حال حاضر دادههای کاربران اروپایی را با عملیات، برنامهها و مراکز داده خود در ایالات متحده به اشتراک میگذارد و میگوید که توقف چنین انتقال دادههای فراآتلانتیکی تاثیر مخربی بر قابلیتهای هدفمند تبلیغات آنلاین آن خواهد داشت.
Schrems II حکمی است که توسط دیوان دادگستری اتحادیه اروپا (EU) در ژوئیه ۲۰۲۰ صادر شد و سپر حفاظت از داده اتحادیه اروپا - ایالات متحده را به دلیل نگرانی در مورد نظارت توسط آمریکا و آژانسهای مجری قانون در این کشور باطل کرد. بسیاری از شرکتهایی که به این سپر متکی هستند، با مشکل مواجه شدهاند.
فیسبوک در این راه تنها نیست، زیرا هر شرکتی که به انتقال دادههای اولیه به کشورهای غیر اروپایی متکی است به آن میپیوندد. برخی از نامهای بزرگ شامل گوگل، مایکروسافت و آمازون هستند که خدمات ابری آنها ستون فقرات بیشتر اینترنت دنیای غرب را تشکیل میدهند. بنابراین، راه رسیدن به Schrems II طولانی و کند خواهد بود، زیرا دادگاهها و صنعت مسیر خود را از طریق پیامدهای قضاوت طی میکنند.
بیشتر بخوانید:
پیش از این، گوگل آنالیتیکس و قلمهای گوگل (Google Fonts) به دادگاه کشیده شده بودند که در آنجا ادعا شده بود که قلمهای گوگل، اطلاعات شخصی مانند آدرسهای IP را بدون اجازه و دلیل موجهی برای این کار به سرویس دیگری ارسال میکند.