به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، همزمان با ۴۰ سالگی تأسیس سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ، با حضور سردار حسن حسنزاده فرمانده این سپاه، دیوارنگار لشکر محمد(ص) در میدان ولیعصر رونمایی شد.
سردار حسنزاده در این مراسم با یادی از شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: چهلمین سالروز تشکیل تیپ ۲۷ حضرت رسول(ص) را گرامی میداریم که در هفدهم بهمن ۱۳۶۰ به همت حاج احمد متوسلیان تأسیس شد.
وی با ذکر نام فرماندهان شهید لشکر و سپاه تهران ادامه داد: امسال شاهد چهل سالگی سپاه تهران هستیم. این تیپ و یگانی که روزی به برکت حضور مجاهدان و رزمندگان تشکیل شد، اکنون ۴۰ ساله شده و به رشد و بالندگی رسیده است.
سردار حسنزاده افزود: بنیانگذار این تیپ شاگرد مکتب امام و انقلاب بوده است و هر چه در شخصیت امام میبینیم، آنها را در قامت حاج احمد متوسلیان هم میبینیم.
فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسولالله(ص) گفت: تیپ تشکیل شده در کمترین زمان ممکن برای عملیات فتحالمبین آماده شد و از همان روز پیروزی، عنوان «تیپ همیشه پیروز محمد رسولالله» شکل گرفت. بعدتر این تیپ با توسعه سازمانی و آموزش، تبدیل به لشکر شد و موفقیتهای چشمگیری را رقم زد.
سردار حسنزاده گفت: بیشترین آمار فرماندههای شهید را لشکر یعنی ۹ فرمانده را لشکر محمد رسولالله به انقلاب تقدیم کرده است که ۳ فرمانده، مدافع حرم بودهاند. در مجموع این لشکر در دوران دفاع مقدس بیش از ۱۸۰ فرمانده گردان شهید دارد.
وی درباره فعالیتهای لشکر ۲۷ محمد رسولالله در دوران پس از جنگ گفت: بزرگترین سد خاکی کشور به همت این لشکر ساخته شد. این لشکر در سال ۸۷ توسعه پیدا کرد و سپاه حضرت محمد رسولالله شکل گرفت.
سردار حسنزاده با اشاره به نقل قولی از شهید همدانی گفت: ما همچنان فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسولالله(ص) را حاج احمد متوسلیان میدانیم و هنوز آرزو داریم روزی ایشان بیاید و این را مطالبه میکنیم. او امروز بالغ بر ۲۸۰۰ گروه جهادی و دهها موسسات فرهنگی دارد.
حاج احمد متوسلیان منتظر امکانات نمیماند
اسماعیل کوثری، نماینده مجلس که ۱۴ سال فرماندهی لشکر ۲۷ محمد رسولالله(ص) را بر عهده داشته است، در این مراسم گفت: سردار حسنزاده را از سال ۱۳۶۴ میشناسم و شجاعتی که ایشان و رزمندگانش داشت، هنوز در ذهن من مانده است.
وی ادامه داد: قطعا رونمایی چنین دیوارنگارهای اثرات روحی خوبی روی مردمی دارد که از این میدان عبور میکنند و با خود به فکر میروند که چنین جوانانی جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا ما امنیت داشته باشیم.
کوثری افزود: یقین بدانید از نظر اقتصادی به درجهای خواهیم رسید که کشورهای دیگر ببینند تفکر جهادی فقط در دفاع از حرم آل الله نبوده است.
وی با اشاره به دیوارنگاره «لشکر محمد» گفت: حاج احمد متوسلیان دانشجوی دانشگاه علم و صنعت بود. آن زمان که حضرت امام فرمان دادند، امثال او لبیک گفتند و. در صحنه حضور پیدا کردند و چنان بلایی بر سر دشمن آوردند که فکرش را نمیکرد. این در حالی بود که دست ما خالی بود و حتی بعضاً لباس رزم نداشتیم که به بسیجیان بدهیم و با لباس شخصی و کتانی به جنگ دشمن میرفتند.
سردار کوثری گفت: حاج احمد متوسلیان طی ۴۳ روز تیپ را تشکیل داد، عملیات کرد و کلی غنیمت و اسیر از دشمن گرفت و این مدیریت به شیوه جهادی بود که منتظر امکانات نمیماند و ایثارگری میکرد.
وی ادامه داد: فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله هیچ گاه به نیروها نمیگفتند «بروید» بلکه میگفتند «بیایید»، یعنی خودشان در خط مقدم بودند. انشاءالله مسئولان ما هم از این عملکرد درس بگیرند و چنین عمل کنند.